no p-bone czarny by pasował tutaj jak ta lala, sztywny prosty - sprawiłby że cała konstrukcja to czołgiem była pancerna i sztywna przez tą ramkę. Rama waży 2 kilo więc jest kawał dziada, można powiedzieć żę 100% "hard tail"
jednak chce sobie zrobić wycieczkowca z amorkiem giętą kierką, zapasem przedłożeń i dość wysoką i wygodna pozycją (miekkie siodło wtb, mostek 130 i + w górę). już go postawiłem na kołach, wygląda bardzo spoko, jednak koła składam na nowo: czarne DT ONYX, sunrims CR 18 więc sprawdzony, mocny zestaw kółek - już drugi identyczny w stajni.
szukam vbrake albo jakiś fajny komplecik albo jedna para AVID MAG grafitowe
Miałem czerwone Hugi ale trupy i poszły na części.
Ale z wyglądu pomimo tego że stan był tragiczny przyciągnęły moją uwagę.
Tutaj czerwony bomber taki jak w Konie Skeevo ?
z czerwonym amorkiem mozo comp prawie ostateczna wersja, bo obecnie ma opony irc serac 2.10
klei się zacnie na singlach :D
link do gallery - https://photos.app.goo.gl/YEQALnAup1N8mfyp9
cięzko ustawia się canty z tyłu , jak widac kont jest niezły
Ustawienie hamulca tył faktycznie misja przy kątach. Rower na moje najlepiej pasi z czerwonym amorkiem. Mozo fajny sprzęt, dobrze je wspominam. Ew. jak by to robić spójnie rocznikowo, to ew. Judy, bywały w czerwieni, albo Z2. Nie wiem jaki to rocznik ramy i jak były fabrycznie "ubrane" te rowery, na moje to będzie coś ok 98roku. Korci wstawić czerwonego Sida 98 . Ale to też kwestia budżetu i sposobu "zagospodarowania" tego sprzętu.
Ramka super bardzo mało tego jest, patrze w sieci i prawie nic o tym modelu nie ma