Jakieś czerwone Judy XL fajnie by wyglądałosztopi17 pisze:Mi ten Maniek tu nie leży. Chodź wizualne pasuje to mi Gtki zawsze będą kojarzyć się z Rock Shokiem. Wymieniłbym tez kierownice na Kora do zestawu . Poza tymi niuansamiświetna maszyna
![:lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Jakieś czerwone Judy XL fajnie by wyglądałosztopi17 pisze:Mi ten Maniek tu nie leży. Chodź wizualne pasuje to mi Gtki zawsze będą kojarzyć się z Rock Shokiem. Wymieniłbym tez kierownice na Kora do zestawu . Poza tymi niuansamiświetna maszyna
Dyrektorze, ale te koła są stare mimo że nowoczesne. Tylko opony masakra jak dla mnie.skolioza pisze:Widać że koła z innej bajki - czarne szprychy z retro w parze nie ida..
Ale czarne felgi mogły by fajnie ze skinwalami i pozostałymi czarnymi elementami zagrać
GDYBYM CI CHCIAŁ COŚ NA SIŁĘ WEPCHNĄĆ TO JUŻ BY W TOBIE BYŁORetromen pisze:hit00r II, Każdy Twój wywód ,odnośnie moich rowerów czytam przez pryzmat tego ,że nie kupiłem od Ciebie Cannondale którego wręcz na siłę chciałeś mi wepchnąć;)
hit00r II pisze:GDYBYM CI CHCIAŁ COŚ NA SIŁĘ WEPCHNĄĆ TO JUŻ BY W TOBIE BYŁORetromen pisze:hit00r II, Każdy Twój wywód ,odnośnie moich rowerów czytam przez pryzmat tego ,że nie kupiłem od Ciebie Cannondale którego wręcz na siłę chciałeś mi wepchnąć;)