A więc , który rocznik tego mojego znawcoskolioza pisze:2x bullshithit00r II pisze:Twój Marin raczej nie pochodzi z 95 roku bo ja nabyłem ostatnio tego szarego i on jest 1995 rocznik.nie wiesz - nie pisz

A więc , który rocznik tego mojego znawcoskolioza pisze:2x bullshithit00r II pisze:Twój Marin raczej nie pochodzi z 95 roku bo ja nabyłem ostatnio tego szarego i on jest 1995 rocznik.nie wiesz - nie pisz
nie jestem znawcą, po prostu umiem posługiwać się materiałami w internetachhit00r II pisze:A więc , który rocznik tego mojego znawcoskolioza pisze:2x bullshithit00r II pisze:Twój Marin raczej nie pochodzi z 95 roku bo ja nabyłem ostatnio tego szarego i on jest 1995 rocznik.nie wiesz - nie pisz
![]()
Te opony wcale nie są takie gówniane - katuje je od wielu lat i spisują się przyzwoicie.Retromen pisze:Marin przeszedl przemiane ,jak kilka podobnych juz na forum , na asfaltowego zapierdalacza. Szosą w dzień nie da się jeździć a wieczorem wole ścieżkami smigac, stąd ten pomysł. Opony najtańsze kendy 1.5. Kaseta nowa Hg 90 z ujętym jednym trybem. Jedzie to lepiej jak wygląda.
idziesz w słusznym kierunku, jeszcze jak te Scoty wywalisz to będzie Twój początek wyzwolenia sięRetromen pisze:Kolejne wcielenie ,tym razem na "zimówkę". Założyłem opony Ritchey Z Max i to w sumie tyle)
noż to kurde rewelka, obręcze zaplecione na piastachRetromen pisze:Obrecze NOS byly zaplecione na piastach.
Nie ma to jak kupić nówki sztuki i topić je w syfie ... BRAWORetromen pisze:Kola są "jeszcze" nowe. Obrecze NOS byly zaplecione na piastach. Dopiero srebrna anoda zaczela sie scierać. Z ciekawosci napisze ,ze srebrna anoda z obreczy szosowej Mavic zeszla po 100km) Tutaj jakas i tak jest twarda sztuka)
Nie, będzie się onanizował patrząc jak inni jeżdżą . . syf to najlepszy teren do jazdy.hit00r II pisze:Nie ma to jak kupić nówki sztuki i topić je w syfie ... BRAWORetromen pisze:Kola są "jeszcze" nowe. Obrecze NOS byly zaplecione na piastach. Dopiero srebrna anoda zaczela sie scierać. Z ciekawosci napisze ,ze srebrna anoda z obreczy szosowej Mavic zeszla po 100km) Tutaj jakas i tak jest twarda sztuka)![]()
Na syf zakłada się jakieś szankle na dożynkę a nie nówki sztuki.Piotr pisze: Nie, będzie się onanizował patrząc jak inni jeżdżą . . syf to najlepszy teren do jazdy.