Kurcze, jakoś dziwnie wygląda Twoje ponad 200 m w pionie.. U mnie wygląda tak (tu akurat na 28 km, ale dystans mniejszy/większy wygląda podobnie, np 42 km)
Moderator:corrado
Musisz jeszcze wziąć poprawkę na to ze nie koniecznie zasuwałeś tak samoBart pisze:Różnice są kolosalne. Trasa dokładnie ta sama w dwóch przypadkach. Różnica w km jest, bo w przejeździe Superiorem GPS później załapał.Piotr pisze: jakieś różnice są widoczne
Nie oszczędzałem siebie ani roweru, uwierz mi.Piotr pisze:Musisz jeszcze wziąć poprawkę na to ze nie koniecznie zasuwałeś tak samoBart pisze:Różnice są kolosalne. Trasa dokładnie ta sama w dwóch przypadkach. Różnica w km jest, bo w przejeździe Superiorem GPS później załapał.Piotr pisze: jakieś różnice są widoczne
to nie wystarczy - najpierw jezt proeliminator i jak się zaeliminujesz , to nie będziesz wyeliminowanyPiotr pisze:Już się zapisałem .
Trolling pełną gębą.Cezary Czapski pisze:to nie wystarczy - najpierw jezt proeliminator i jak się zaeliminujesz , to nie będziesz wyeliminowanyPiotr pisze:Już się zapisałem .
Trochę bez sensu wrzucać same terminy bez lokalizacji... do Mrągowa nie pojadę, ale może Pisz - o ile będzie w tym roku ???Bart pisze:Trolling pełną gębą.
Pozwole sobie, pomorze chyba bardziejPiotr pisze:Uuuuuuuuu masz racje , klimat się zmienia więc i Mazury poszły w górę.