Dzieki uprzejmości kolegi możecie sobie poogladac ładny rowerek na ciekawych cęściach.
To jest rower do XC , taki model ramy, nie mamy wagi, lae mozna wierzyc na słowo - jest b. lekki, zresztą cięzkich szpejów w nim nie ma, a przy okazji jest do sprzedania.
No, ale rower jest na handelek, więc nie wiem, czy na forum nie powinien zapisać się szczęśliwy kupiec Osprzęt osprzętem, ale taka rama, to chyba jednak musi parę kilo ważyć. Nie wiem, nie macałem, ale wygląda na masywną...
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Napisz po prostu - " Wypatrzone przez Piotra ", własciciel nie jest potrzebny, jesli rama zniknie sprzedana wtedy skoryguje sie wpis.
Dla tych co nie znają tematu to rama jest wykonana w systemie puszki, blacha alu cienka jak puszka rybek, ugina sie pod paluchami, ale dzieki konstrukcji jest sztywna.
Firma Mountain Cycle od dawna produkowała takie wynalazki, hm swojego czasu takie ramy w latach 90-tych kosztowały ok 7 tyś. zł
Dla tych co nie znają tematu to rama jest wykonana w systemie puszki, blacha alu cienka jak puszka rybek, ugina sie pod paluchami, ale dzieki konstrukcji jest sztywna.
Firma Mountain Cycle od dawna produkowała takie wynalazki, hm swojego czasu takie ramy w latach 90-tych kosztowały ok 7 tyś. zł
Wiesz, przyjąłem pewną konwencję i chcę jej się trzymać Gość nie musi podawać personaliów jeśli nie chce, wystarczy abym go podpisał ksywką jaką sobie wymyśli (oczywiście zakładam przy tym wszystkim że skoro te foty się pojawiły tutaj to właściciel o tym wie i wyraził na to zgodę)