Witam,
Przede wszystkim - genialny pomysł z tą stroną i z forum! Teraz moja "staruszka" ma szansę znaleźć się w zacnym gronie "pełnolatków"
Tak więc przedstawiam się jako szczęśliwy użytkownik roweru Koga-Myiata Forerunner, który już od wielu lat mi towarzyszy i który przez ten czas został trochę zmodyfikowany ... o tym już w osobnych wątkach.
Orginalnie piszę jako mieszkaniec Jeleniej Góry (gdzie w ololicy terenów do jazdy jest od groma)
pozdrawiam
łukasz
Witamy w naszym gronie!
Widzę że od razu nasz "atakujesz" ze sprzętem z grubej rury- ciekawość już mnie zaczyna zżerać licze zatem, że pochwalisz się furą ze szczegółami
Piszesz oryginalnie jako mieszkaniec Jeleniej - a na co dzień jakaś inna lokalizacja?
Widzę że od razu nasz "atakujesz" ze sprzętem z grubej rury- ciekawość już mnie zaczyna zżerać licze zatem, że pochwalisz się furą ze szczegółami
Piszesz oryginalnie jako mieszkaniec Jeleniej - a na co dzień jakaś inna lokalizacja?
na co dzień Warszawa i na razie nie zanosi się na zmiany... tym bardziej się cieszę kiedy mogę wrócić w rodzinne strony i korzystać z bogactwa krajobrazu.skolioza pisze:Witamy w naszym gronie!
o2o ;)