hit00r II pisze:
Piotr pisze:Czyli można pogratulować przygotowania sprzętowego, a tyle czasu spędzasz na forum . . . .
Ale ty jesteś ZŁOŚLIWY :!: :shock:
Nie jestem złośliwy, do startów trzeba podchodzić profesjonalnie, sprzęt ma grac jak zegarek, cyk/cyk, wszelkie usterki objawiają się na pewno jak olejemy sprawe.
www.velotech.pl

Piotr pisze: do startów trzeba podchodzić profesjonalnie, sprzęt ma grac jak zegarek, cyk/cyk, wszelkie usterki objawiają się na pewno jak olejemy sprawe.
Tu się akurat zgodzę 8-)

hit00r II pisze:
Piotr pisze: do startów trzeba podchodzić profesjonalnie, sprzęt ma grac jak zegarek, cyk/cyk, wszelkie usterki objawiają się na pewno jak olejemy sprawe.
Tu się akurat zgodzę 8-)
Zdarza sie zawodnikom jezdzacym w teamach firmowych z milionowymi budzetami :?:
ostatnie wpadki NINO to tylko maly przyklad :idea:

takze nie pierdolic :idea:
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

[quote="marcin74"
takze nie pierdolic :idea:[/quote]
A co tymi będziesz tutaj porównywał totalnego amatora z gościem który łamie korby :!: :?:
To są zupełnie 2 różne światy ... różne prędkości w terenie oraz użytkowanie sprzętu.

marcin74 pisze:
hit00r II pisze:
Tu się akurat zgodzę 8-)

Masz racje, ale oprócz tego warto zrobić sobie serwis, albo dać żeby ktoś sprawdził mądrzejszy, bo czasem sami nie wychwycicie błędu.
www.velotech.pl

Piotr pisze:
marcin74 pisze:
hit00r II pisze:
Tu się akurat zgodzę 8-)

Masz racje, ale oprócz tego warto zrobić sobie serwis, albo dać żeby ktoś sprawdził mądrzejszy, bo czasem sami nie wychwycicie błędu.
Przerzutka posypała się przed samymi zawodami. Zareklamowałem ją i kazali mi ją odesłać. Nie było czasu na żadne ruchy. Już jest zamówiona nowa, bo nie będę czekał 14 dni na zakończenie procedury reklamacyjnej. Najwyżej będę miał dwie :-P
Diamond Back Apex SE '96, Superior XP 939

Na tym ostatnim zdjęciu z żoną fajnie wyszedłeś.
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike

Retromen pisze:Na tym ostatnim zdjęciu z żoną fajnie wyszedłeś.
:shock: :shock: :shock:
No nastepny, przeciez pisze ze z zony telefonu, to chyba Jemu robila jak sie rozgrzewa, a ten lysy to moze kolega z grupy wiekowej, pyta o trase.

Dzisiaj byłem na Odrodzeniu 35 raz w tym sezonie 8-) ( standard :mrgreen: ) wybadać singiel , który prowadzi prawie z samej góry.
Jadąc w dół uświadomiłem sobie że już kiedyś tam byłem oraz to że łatwo tam urwać przerzutkę albo rozwalić koło z powodu wielkiej ilości luźnych gałęzi.
Singiel dojeżdża do odcinka , który znałem już wcześniej i prowadzi do asfaltowej drogi z miejscowości Borowice.
Dość ciekawa alternatywa dla asfaltu ale jednak wolę sapiertalać asfaltem i dojechać do środkowego odcinka :mrgreen:
Ciekawostką jest spory fundament znajdujący się blisko asfaltowej drogi - 400 m przed przełęczą.
Może ktoś ma jakiś pomysł do czego służył ?
Mi wygląda na cokół pod jakąś linię elektryczną ... albo kolejkę linową.
Załączniki
Zdjęcie0304.jpg
Zdjęcie0303.jpg
Zdjęcie0302.jpg
Zdjęcie0301.jpg

Gdzie to co to ????
mala podpowiedz ...nie jest to Odrodzenie :idea:

Obrazek

Najbardziej licze na Aldka i PolonezGLE ;-)

Obrazek

Obrazek

retro rowery tez byly ;)

Obrazek
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739

marcin74, Bianchi piękne.
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike

Retromen pisze:marcin74, Bianchi piękne.
Prędzej drogie niż piękne.
Ten biały widelec "pasuje" do tego roweru ni w pi..de ni w oko :->

Retromen pisze:marcin74, Bianchi piękne.
:->
to jeszcze jedno ujecie w miejscu ktore nigdy wiecej nie bedzie dostepne ;)

Obrazek

Obrazek
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739

Wpadł mi Stefan, turystyk taki na deorze eliksie. Błotniki, bagażnik, kiera z rogami. Stan taki se, ale srebrne dziady zawsze mi się podobały. No i ta ładna nalepka "Tange Prestige".

Wywaliłem co ciąży, zmieniłem kierownika, most i opony, poustawiałem pod siebie i dawaj na jazdę próbną. Dość późno, bo klienci mnie naszli przed 20, ale i tak poharatałem po dziurawych asfaltach, szutrach, błocku i piachu. No idzie bardzo przyjemnie. Pod jedną z okolicznych górek wykręciłem lepszy czas niż ostatnio na plastikowej szosówce. Tłumi rozkosznie, imho lepiej niż tytan, tak dostojniej jakby i nie jest to plastelina.
Opony Ritcheye to jednak nie moja bajka, kwadratowe jakieś takie, w zakrętach buczą i mam wrażenie, że zaraz uciekną. No i dużo za wąskie jak na moje widzimisię.

Złożony na szybkości, bez zbędnej kosmetyki. Teroretycznie miał iść do ludzi, ale kto wie. Na razie nie mam czasu się nim solidnie zająć, ale jak przetrwa do jesieni, to myślę że ewoluuje w kierunku gravela czy cuś podobnego, bo baran jest mu pisany!

Obrazek

Obrazek

Obrazek
https://www.facebook.com/evobikesycow