![:-P](./images/smilies/icon_razz.gif)
To dyrektor nie załapał
![;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator:corrado
Następny nie zrozumiał. Pierwszy post był szczery, drugi post żeby przypodobać się forumowiczom.czajnikmtb pisze:co do twojego posta Bart nie wypowiem się najpierw chwalisz potem zaprzeczasz
wybaczamBart pisze: Kross jest świetny !!!
Szkoda tylko, że tak rzadko siebie oglądam na zdjęciach z jazdy. Jednak poświęciłem się i sukcesywnie co roku dokumentuję to co w tym hobby jest najważniejsze - jazda i uśmiech od ucha do ucha
Powinieneś pomyśleć, i już nie pisać.Bart pisze:W pierwszym poście napisałem co myślę, w następnym to co powinienem
aldek pisze:Powinieneś pomyśleć, i już nie pisać.Bart pisze:W pierwszym poście napisałem co myślę, w następnym to co powinienem
W tym wątku, bo w tym o kube to wręcz nie mogę się doczekać kolejnych newsów.
Co do zlotu, oczywiście jest to - sądząc z porannego telefonu od corrada - jak zwykle kompletna degrengolada, pijaństwo i dawanie fatalnego przykładu młodzieży. Tym bardziej więc żałuję, że nie było mnie tam z Wami, by to dzieło móc wzmóc.
Widok wręcz komicznyDługiDżon pisze:Cholerka, czy to tak tylko wyszło to zdjęcie, czy kierownik ma ze 190cm wzrostu i jeździ na 17" ?
Teraz już wiem jak ciężko jest w tych górachDługiDżon pisze:Mam nadzieję że obyło się bez uszkodzeń ciała, ale chyba tak
Ja pytałem na serio i moje pytanie nie ma nic wspólnego ze śmieszkami. Mała rama pod "dużym" kierownikiem może dawać niezłe możliwości, po prostu temat mnie interesuje bo mam 184cm, raczej dłuższe giry niż krótsze ale chyba mniejsze ramy bardziej mi leżą, niż większe (do jazdy takiej terenowej). I tu zdjęcie gościa na rowerze i dlatego pytam co i jak ;)dodo1989 pisze:Każdy jeździ tak jak lubi. Co powiecie na baranka do mtb, albo z tyłu 26, a z przodu koło 24 cali? Wszystko już było
Bart pisze:W gwoli ścisłości, choć wiem że na północy Pl krążą takie ludowe legendy - Kraków nie leży w górachDługiDżon pisze:
Teraz już wiem jak ciężko jest w tych górach
Jak Ci się dobrze jeździ to Ci się dobrze jeździ. Jak Ci się źle jeździ to Ci się źle jeździ. Jednak jeśli próbujesz dodać tutaj współczynnik wyglądu itd. to nie wiadomo co się komu podoba. Lepiej jednak, żeby Ci się dobrze jeździłoDługiDżon pisze:Ja pytałem na serio i moje pytanie nie ma nic wspólnego ze śmieszkami. Mała rama pod "dużym" kierownikiem może dawać niezłe możliwości, po prostu temat mnie interesuje bo mam 184cm, raczej dłuższe giry niż krótsze ale chyba mniejsze ramy bardziej mi leżą, niż większe (do jazdy takiej terenowej). I tu zdjęcie gościa na rowerze i dlatego pytam co i jak ;)dodo1989 pisze:Każdy jeździ tak jak lubi. Co powiecie na baranka do mtb, albo z tyłu 26, a z przodu koło 24 cali? Wszystko już było
Bez kontuzji sie obyło - córa i rower w jednym kawałkuBart pisze:Teraz już wiem jak ciężko jest w tych górachDługiDżon pisze:Mam nadzieję że obyło się bez uszkodzeń ciała, ale chyba tak
Jak tak to przepraszam. Nie wiedziałem kto jest na tym zdjęciuCezary Czapski pisze:dziewczyna ma 16lat i w wielkim skrócie:
To najważniejsze.Cezary Czapski pisze:Bez kontuzji sie obyło - córa i rower w jednym kawałku
Po części masz rację, ale z mojego została już tylko rama i nazwaCezary Czapski pisze:Cube to nie rower, tylko przereklamowane pospolite wozidło