Od wczoraj na miejscu. Miejsce jak zwykle przepiękne. Ostatnie przygotowania. Zaraz objazd trasy, a jutro start
Ja to bym się tam wytaplał w tej wodzie zeżarł karczek z grilla i obalił jakąś flaszkę a nie zawodyBart pisze:Od wczoraj na miejscu. Miejsce jak zwykle przepiękne. Ostatnie przygotowania. Zaraz objazd trasy, a jutro start
Napisz sobie czarnym markerem na koszulce napis CCC Pro TeamBart pisze:Ciężko dziś było, ale udało się. W generalce awans na 12, w kategorii wiekowej na 4
Ale w PL CCC zawsze było pomarańczowe i bardziej lanserskie niż KTMBart pisze:Lepiej KTM
Przy prędkościach jakie osiągasz to nie ma żadnego sensu.Bart pisze:Czy w takie upały warto zainwestować w radiatory ? Zauważyłem, że ostatnio sporo zawodników miało.
Ha ha ha hasztopi17 pisze:Mieszkałem 20 lat w Mrągowie i potwierdzam ... Góra Czterech Wiatrów to jedyna sensowna góra w okolicy
EDIT nie góra tylko górka
Dzięki Adamello. Mam nadzieję, że reszta w końcu zrozumie jak to wygląda od wewnątrz.Adamello pisze:Wystarczy górka o wysokości 20m. Do tego rundy, pełno zakrętów i masę przeszkód i się człowiek bardziej ujedzie niż na Odrodzenie. O ile którąś tam rundę kolejną zdoła w ogóle jeszcze podjeżdżać a nie podprowadzać.
Bart pisze:Dzięki Adamello. Mam nadzieję, że reszta w końcu zrozumie jak to wygląda od wewnątrz.Adamello pisze:Wystarczy górka o wysokości 20m. Do tego rundy, pełno zakrętów i masę przeszkód i się człowiek bardziej ujedzie niż na Odrodzenie. O ile którąś tam rundę kolejną zdoła w ogóle jeszcze podjeżdżać a nie podprowadzać.
To proszę o jakieś wskazówki maratończyku z 3 miesięcznym stażem:)Bart pisze:Czyli w dupie byłeś, gówno widziałeś.
YhyAdamello pisze:Wystarczy górka o wysokości 20m. Do tego rundy, pełno zakrętów i masę przeszkód i się człowiek bardziej ujedzie niż na Odrodzenie. O ile którąś tam rundę kolejną zdoła w ogóle jeszcze podjeżdżać a nie podprowadzać.
Ale ty jesteś PODŁY dla naszego kolegi.sztopi17 pisze:To proszę o jakieś wskazówki maratończyku z 3 miesięcznym stażem:)Bart pisze:Czyli w dupie byłeś, gówno widziałeś.
PS. Starałem się jakoś zrozumieć Twoje podejście , ale chyba odpuszczam . Twoje ego rośnie wraz z upgradowaniem Twojego Kjuba , nie proporcjonalnie do Twoich sukcesów. Dla mnie trafiasz do Hall of Fame tego forum na równi z Hubertami i innym trollami .
Widocznie kolega Bart ceni sobie nasze pieszczoty więc usilnie o nie zabiegasztopi17 pisze:Ale ja nie neguje jego startów. Każdy powinien się skupić na tym co robi czy lubi i dać sobie siana. Wkurw*** mnie , że od kilku tyg. wszędzie widzę kolegę Barta, jego kjuba i jego rozdmuchane ego. Nawet wątek zlotu, wszędzie kjub i jego właściciel , który zwraca wszystkim koszta podróży byle stanęli z nim na starcie . Ku**** Serio ?
Skoro nie to znaczy że w XC ?Bart pisze:Ale ja nie startuję w maratonach.Obecnie większość maratonów
No widzisz. Tak jak większość nie wiesz o czym piszesz. Nie jeździli 29erem, a krytykują. Nie startowali nigdy w zawodach, a wyśmiewają.hit00r II pisze:Skoro nie to znaczy że w XC ?
Nie poprowadzili jej dziurawymi asfaltamihit00r II pisze: Jak dla mnie była by zbyt męcząca fizycznie ... technicznie zapewne też.
Bart uwierz ......spory procent forumowiczow w latach 90 zapierdalalo tak ze nie jestes sobie tego wyobrazic ;)Bart pisze:No widzisz. Tak jak większość nie wiesz o czym piszesz. Nie jeździli 29erem, a krytykują. Nie startowali nigdy w zawodach, a wyśmiewają.
Bart, skąd przekonanie że większość Twoich oponentów nie ma doświadczenia w tematach na które się wypowiada? Bo jak czytam (a choćby ze wg administracyjnych staram się czytać wszystkie tematy) to jednak inne wnioski wysnuwam z ich wypowiedziBart pisze:Tak jak większość nie wiesz o czym piszesz. Nie jeździli 29erem, a krytykują. Nie startowali nigdy w zawodach, a wyśmiewają.