Tak będzie, dopóki kolega focker ze mną do spółki nie wyprawią się do Ł. i nie dokonają spektakularnego porwania kolegi corrado wraz z swoim srebrnym cudem. Zapakujemy Cię, chłopie, do multipli i wywieziemy hen w las, a tam już będziesz musiał z nami pojeździć. To raz.
A dwa: Cóż poradzę, że ani łeelery, ani skoty to nie moja bajka. Twój klajn i gt – to inna melodia. Ten też mi się podoba.
Co planujesz jeszcze zmienić?
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/

No w zamówieniu do Niemca wysłałem Cypisowi między innymi:kanty Dia Compe, wieszaczki Tektro(nie wiem czy je założę ale kupię),zaciski kół i siodła,koszyk bidonu i korki do kiery, oczywiście wszystko purpurowe.
Dołożę może jeszcze karbonowe pedalsy Shoguna i jak będzie mnie stać to kupię też ale nie wiem czy do Scotta mostek cromowy Shoguna.
A co do porwania to będę musiał się w końcu dać porwać:)
Lodzermensch

Koła zostaną jak są, szkoda mi ich rozbierać bo są jak nowe, zresztą te z Wheelera też takie były.Co do mostka to jak starczy mi kasy to wezmę go tak na zapas, Sncros zostanie .
Lodzermensch

Rama ma wymiar c-c 44 cm więc spora raczej nie jest, ma dziwną geo i może dlatego tak wygląda.Jeżdżę tak jak jest na foto mam 176-77 cm wzrostu i tak jak jest mi pasi.
Lodzermensch

dużo tu zostało powiedziane, więc po co się produkować... wygląda rowerek elegancko!

co do mostka - do grubych alu rurek most cr-mo może wyglądać średnio.... za to widziałeś u niemca tę purpurową przednią piastę Shoguna? pasowałaby tu jak talala! bo - powtórzę to po raz kolejny - przednia piasta łilera gryzie mi się z całą resztą jak jasny gwint :-P
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

skolioza pisze:dużo tu zostało powiedziane, więc po co się produkować... wygląda rowerek elegancko!

co do mostka - do grubych alu rurek most cr-mo może wyglądać średnio.... za to widziałeś u niemca tę purpurową przednią piastę Shoguna? pasowałaby tu jak talala! bo - powtórzę to po raz kolejny - przednia piasta łilera gryzie mi się z całą resztą jak jasny gwint :-P
Ha, ona nie jest łilera a Garego, zmieniłem koła na te z Garego:)
A piastę oglądałem ale jest na 36 a ja mam 32 obrączki a nie chcę się ich pozbywać.
Mostek byłby na zaś o ile go w ogóle kupię, zostawiam go na sam koniec bo nie jest mi potrzebny ale podoba mi się, pierwszeństwo maja inne graty wymienione wyżej.Poza tym w oryginale jest właśnie cromo most taki jak u Smolara.
Lodzermensch

No i w tym zestawieniu doszłyby jeszcze purpurowe śruby do blatów oraz tytanowe śruby do przykręcania korby do wkładu z purpurowymi ściągaczami od Niemiaszka.
Lodzermensch

zachowaly sie jakies fotki ???
mam problem z ich odnalezieniem
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

dzieki :-P :-P
rowerek fajny
zastanawiam sie ....te WREDESTAIN´y nadal w takim stanie ??
czy gdzies w lesie zycie stracily ??
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie