Hej , przedstawiam mój nowy nabytek: https://picasaweb.google.com/corrado1177/GaryFisher#
Co byście zrobili z mostkiem i kierą, zmieniać czy zostawić tak jak jest?
Z innych zmian to chyba już tylko opony będą inne , reszta zostaje tak jak widać.
no kiera i mostek typowo fiszerowe (odkąd Trek kupił firmy Keitha i Garego te komponenty niemal nierozłączne - nawet w Trekach zamiast ich systemów 1, 2 i3)
zależy zatem na czym Ci zależy..... możesz wrzucić na próbę jakiegoś Syncrosa, Kore, Profile'a czy Controltecha - bo Tom raczej tu nie będzie pasować
A sztyca jaka jest - jakiś nołnejm? może do niej można coś dopasować?
zależy zatem na czym Ci zależy..... możesz wrzucić na próbę jakiegoś Syncrosa, Kore, Profile'a czy Controltecha - bo Tom raczej tu nie będzie pasować
A sztyca jaka jest - jakiś nołnejm? może do niej można coś dopasować?
Sztyca jest Trek System 2.Na początek chyba zostawię jak jest a może później będą udziwnienia:)
Lodzermensch
Zmieniać. Masz ładniejsze przecież.
Naklejka "Man's best friend" za wszystkie pieniądze. Też chcę taką
A przy okazji mam szybkie pytanko dotyczące tych kółek bcx. W moim garym też były takie, ale, cholera, wszystkie opony jakie miałem wchodziły na nie tak cieżko, że... się wkurzyłem, i wiszą na ścianie. Twoje też są takie ciasne?
Naklejka "Man's best friend" za wszystkie pieniądze. Też chcę taką
A przy okazji mam szybkie pytanko dotyczące tych kółek bcx. W moim garym też były takie, ale, cholera, wszystkie opony jakie miałem wchodziły na nie tak cieżko, że... się wkurzyłem, i wiszą na ścianie. Twoje też są takie ciasne?
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Naklejki się nie zdejmie bez jej uszkodzenia bo byś już ją miał.Co do obręczy to właśnie dziś zdejmowałem i zakładałem gumy i szło jak po maśle.
Lodzermensch
Ładny i oryginalny
przy okazji, napisze, posiadaczom starych Treków i Gary Fisherów , którzy mają haki wymienne a nie ma ich jako standard.
Jeśt możliwość zamówienia takowych ale okres oczekiwania to ok 1-6 miesięcy.
przy okazji, napisze, posiadaczom starych Treków i Gary Fisherów , którzy mają haki wymienne a nie ma ich jako standard.
Jeśt możliwość zamówienia takowych ale okres oczekiwania to ok 1-6 miesięcy.
Jeśli chcesz to gdzieś mi się jeszcze wala licznik sygnowany Gary Fisher, zdjęty właśnie z Joshuy :)
z drugiej strony to jest fajne, ciągle jakieś nowe sprzęty się przewijają na forum :) corri zapewnia nam przynajmniej wysoki i ciągły poziom adrenaliny, hehe