ładne focięta
a krótkie poroże nie dość że chyba już bardziej porysowane, to zarezerwowane dla Endo Ale jak gdzieś zobaczę to dam znać
a krótkie poroże nie dość że chyba już bardziej porysowane, to zarezerwowane dla Endo Ale jak gdzieś zobaczę to dam znać
Gratulacje!
Rower jest świetny.
Super geometria.
Jakby co, to mam takie WCS dłuższe do sprzedania tanio...
Rower jest świetny.
Super geometria.
Jakby co, to mam takie WCS dłuższe do sprzedania tanio...
Nie spinaj się już tak bo ci żyłka pęknieskolioza pisze: ty za to możesz zaproponować 3/4 Crossmaxa - w końcu to unikat na skalę światową więc i godzien każdego projektu
Mam 2 komplety Crossmaxów - słynny 3/4 i drugi cały komplet więc to już nie aktualny żart
A odnośnie roweru - jest całkiem fajnie ... nie napiszę że zajebiście bo dostaniesz minusa od moich "wielbicieli"
Moja opinia o widelcu bierze się stąd że miałem identyczny. Działał przyzwoicie dopiero po zaniżeniu ciśnienia co sprawiało że był bardziej komfortowy ale bardzo łatwo kończył się skok
Łańcuch przeskakiwał na kasecie czy zabierało ci go na korbie ?
Środkowa koronka wygląda na dość zajechaną więc może zaciągać
Czekam na dalszy rozwój wydarzeń
Buduj tak żeby dostali ślinotoku na widok tego roweru
po 3 dniach zajarzyłeś złośliwość? bystrzak!hit00r II pisze:Nie spinaj się już tak bo ci żyłka pęknieskolioza pisze: ty za to możesz zaproponować 3/4 Crossmaxa - w końcu to unikat na skalę światową więc i godzien każdego projektu
Po 3 dniachskolioza pisze: po 3 dniach zajarzyłeś złośliwość? bystrzak!
Przez cały łikend byłem zamulony i pod wpływem napojów wyskokowych
A ty to NIEDOBRY jesteś - szyderca
Śliczny spec. przez przypadek znalazłem oponki dla niego, nawet nie wiedziałem, że takowe były ( speca ) ciekawe kto robił dla nich:
https://www.olx.pl/oferta/opony-special ... c63a71d546
https://www.olx.pl/oferta/opony-special ... c63a71d546
wreszcie jakiś komplementhit00r II pisze: A ty to NIEDOBRY jesteś - szyderca
A te lacze S-worksa to chyba za młode... ale Spec opony robił już od początku lat '90 co najmniej, więc byłoby z czego wybrać z logiem S
Dzięki Panowie za dobre słowo. Cieszę się że Wam się podoba.
Hicior łańcuch skacze po kasecie, korba jest ok. Mam w zapasie jeszcze nową kasetę Sunrace-a z epoki więc podmienię i zobaczę jaki będzie efekt.
Z tym ślinotokiem to Cię trochę poniosło po tych Twoich sokach z gumijagód co żeś spożywał przez weekend Rowery się składa przede wszystkim dla własnej uciechy
Hicior łańcuch skacze po kasecie, korba jest ok. Mam w zapasie jeszcze nową kasetę Sunrace-a z epoki więc podmienię i zobaczę jaki będzie efekt.
Z tym ślinotokiem to Cię trochę poniosło po tych Twoich sokach z gumijagód co żeś spożywał przez weekend Rowery się składa przede wszystkim dla własnej uciechy
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
Jest piękny, it's beautiful!
GT Avalanche 2.0 '04
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
Niner RIP9 v2.1 29/650B+ (11-'13)
GT Zaskar LE '94 [90%]
MBK Voyager '93
On-One Inbred 29 '14
Niner RIP9 v2.1 29/650B+ (11-'13)
Nie dogadałem żółtego siodła ale za to trafiło się od forumowego kolegi siodło z żółtymi napisami Selle Italia Flite Alpes Raczej zostanie już na stałę. Była przymiarka również do czerwonego ale jednak Alpes wygrało w konkursie
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
Że też ci dupa nie odpadnie od tego siodła ... mój tyłek go nie tolerował i pozbyłem się tego modelu bardzo szybko.
A co do wyglądu jest OK
A co do wyglądu jest OK
To się jeszcze okaże czy nie odpadnie Na razie tylko koło bloku karnąłem i na pewno będzie inaczej niż na klasycznym Flajcie
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
te ramy z metalmatrix cos tam były mocne jak holera. Ładny rower, ze smakiem.
Jedynie jak ktoś zauwazył, środkowa na korbie do wymiany, i mała jest założona źle ( ma "ceche która powinna być wzdłóż ramienia korby, a nie jest)
Przy tej zębatce, to i tak nic nie zmienia, ale kuje w oczy
Jedynie jak ktoś zauwazył, środkowa na korbie do wymiany, i mała jest założona źle ( ma "ceche która powinna być wzdłóż ramienia korby, a nie jest)
Zasadniczo nic nie przeskakuje podczas jazdy ale cały czas mam oczy otwarte, a nóż się gdzieś trafi taka tarcza. Fanie by było trafić oryginał aby był komplet.Czacha pisze:Jedynie jak ktoś zauwazył, środkowa na korbie do wymiany, i mała jest założona źle ( ma "ceche która powinna być wzdłóż ramienia korby, a nie jest)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
Kupiłem jakiś czas temu taką ramkę też będę coś z niej płodził
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
Też żółtą trafiłeś? Widziałem w internetach, że były też czerwone.piotrex pisze:Kupiłem jakiś czas temu taką ramkę też będę coś z niej płodził
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
Tak w kolorze żółtym lekka jest
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
Brat bliźniak Mój też lekki, waga samej ramy 1579 gram. No i do tego bardzo duża sztywność. Nie pożałujesz że ją kupiłeś. Jeździ się bardzo dobrze.piotrex pisze:Tak w kolorze żółtym lekka jest
Jestem ciekaw co tam Ci wyjdzie jak poskładasz Jak chcesz iść w katalog to w necie jest pełna specyfikacja ze zdjęciem.
Mój Spec w całości wyszedł 10,7 kg. Spokojnie można zejść niżej bo koła są dosyć ciężkie. Jak trafię lżejsze gdzieś na internetach to na pewno zamienię i będę próbował zejść poniżej 10kg z tym rowerem. Jeszcze nigdy nie udało mi się złożyć roweru poniżej dychy.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
Mavic Crossmax i masz lżej // ładniej.Skeevo pisze:Bo koła są dosyć ciężkie. Jak trafię lżejsze gdzieś na internetach to na pewno zamienię i będę próbował zejść poniżej 10kg z tym rowerem. Jeszcze nigdy nie udało mi się złożyć roweru poniżej dychy.piotrex pisze:Tak w kolorze żółtym lekka jest
Skervo też będę chciał zejść poniżej 10
Muszę dobrze pokonać w skarbach. Może 9 z małym kawałkiem
Jakie masz koła,amorek ciężki
Muszę dobrze pokonać w skarbach. Może 9 z małym kawałkiem
Jakie masz koła,amorek ciężki