tam zawsze ma montowane dętke i łyżki, podpatrzyłem to z dawna od gości z za granicy na długie dystanse jak smigają, stosuje to w szosach i mtb, dętke też można montować na mostku u góry, czasem też tak robiłem jako druga dodatkowa.
Nie znasz dnia i godziny . . . . .
Po drugei ona tam zawsze jest i nie musze o tym pamiętać , a do kieszonki wkładam małe pudełko z rozkuwaczem, spinke, łatki, 3 nieduze imbusy i kluczyk do centrowania.
Pompka też zawsze jest . . .wstaje rano, biore rower i jade, upraszczanie sobie życia jest dobrym żwyczajem.
A porpo kolorów, Deutsche Telekom miął różowo białe koszulki i rowery swojego czasu szosowe
Poza tym w okresie przedwojennym kolor różowy był zarezerwowany wyłacznie dla panów, a dla kobiet jasno niebieski, błękitny itd . . . .więc nie było pedalstwa w tym wszystkim, po wojnie drugiej jakoś się to pozmieniało . . .
A co mam wywalić rame za kolor ? nie jestem w tym przypadku superestetą i purystą, siadam i robie km .
To sa koła testowe, na przyszły rok przygotowuję nowe 4 modele kół na tych obręczach, oczywiśćie będą czarne jak nakazuje tradycja, ale najpierw trzeba zrobić testy na dystans i wytrzymałość systemu zaplotu i materiału.