hej, odkopałem właśnie frame set zakupiony (chyba) 3 lata temu. corratec to pewne, BARDZO lekki (widły też alu). sprzedający twierdził że był na xtr m900. co to za model? grizzly? bo nie mogę się w google doszukać...
z lakierem oczywiście ktoś kombinował po drodze...
Miałem takiego kiedyś na rozbiórkę, cały był na m900 tak jak piszesz, dziwne też bo suport był na włoski gwint.
Lodzermensch
ano właśnie ! czyli to właśnie TEN bo suport (co dziwne jest włoski)...:)
znaczy się od Ciebie zakupiłem go.
tak myślę co dalej i jak widze ten lakier to ciarki po plecach przechodzą....
a jakie były opcje oryginału nie wiem bo modelu nie mogę zidentyfikować...
znaczy się od Ciebie zakupiłem go.
tak myślę co dalej i jak widze ten lakier to ciarki po plecach przechodzą....
a jakie były opcje oryginału nie wiem bo modelu nie mogę zidentyfikować...
KLEIN Attitude race 99'
Może być że i ode mnie. Pojęcia nie mam co to za model był, wiem tylko co na nim wisiało, dostałem go bez kół a reszta to była m900.
Lodzermensch
ok, może znajdzie sią jakiś znawca od niemieckiego szpeja...
no chyba że to nie corratec...
no chyba że to nie corratec...
KLEIN Attitude race 99'
hej, trzy ostatnie widzałem w necia ale to nie jest ten model (inna kompletnie rama - z łukiem)
pierwszy - tak to ten model ale w poście i tak brak jakichkolwiek informacji z jakigo jest rocznika... no cóż trudno pozostanie n/n
pierwszy - tak to ten model ale w poście i tak brak jakichkolwiek informacji z jakigo jest rocznika... no cóż trudno pozostanie n/n
KLEIN Attitude race 99'
simone mnie uprzedzil...post do kasacji
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Faktycznie łuk różni tego fioletowego, choć model ten sam
Tu jest rocznik podany
https://www.mtb-news.de/forum/t/corrate ... ly.775959/
Do osprzętu pasuje, jeśli ktoś w poprzednio znalezionym wstawił sam tego Marcoka (XC-500 rocznik '94) to też by grało A jeśli un fabryczny (Marcok) to zostaje jeszcze '94, choć wątpię
Tu jest rocznik podany
https://www.mtb-news.de/forum/t/corrate ... ly.775959/
Do osprzętu pasuje, jeśli ktoś w poprzednio znalezionym wstawił sam tego Marcoka (XC-500 rocznik '94) to też by grało A jeśli un fabryczny (Marcok) to zostaje jeszcze '94, choć wątpię
tak, to było by to. resztki tego napisu majaczą na tylnych widłach u mnie (te chyba są nielakierowane ponownie)
KLEIN Attitude race 99'
Nie chyba, od Ciebie go miałem.qsik pisze:Tak w ogóle to chyba ja go puściłem w obieg :) ale mało pamiętam szczegółów.
Lodzermensch
corratec zawsze mi się podobał te ramy robiły furorę i te ich bycze rogi powywijane na wszystkie strony :D nie mówiąc o malowaniach
no to przynajmniej obieg sprzętu mamy wyjaśniony :)corrado1111 pisze:Nie chyba, od Ciebie go miałem.qsik pisze:Tak w ogóle to chyba ja go puściłem w obieg :) ale mało pamiętam szczegółów.
KLEIN Attitude race 99'
i tak na te chwile wynika ze to dokladnie jest:
Corratec Grizzly 2001 z roku 1993
i chyba dość nietypowy bo inforacji w necie zerooo..
Corratec Grizzly 2001 z roku 1993
i chyba dość nietypowy bo inforacji w necie zerooo..
KLEIN Attitude race 99'