Dorzuciłem się do Twojego albumu. Dałem jak leci...
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
https://photos.google.com/share/AF1QipP ... dIZFNzR01n
Żyję :) To może na google? Chyba mam tam Twój kontakt. Ale tak dawno nie uzywałem google plus że nie wiem czy czat tam jeszcze istnieje.corrado1111 pisze:Radziej, żyjesz? Mam pytanie małe a nie mogę Ci wysłać PM, jeśli możesz to proszę o kontakt.
Nie mogę odpisać na pm:(Radziej pisze:Żyję :) To może na google? Chyba mam tam Twój kontakt. Ale tak dawno nie uzywałem google plus że nie wiem czy czat tam jeszcze istnieje.corrado1111 pisze:Radziej, żyjesz? Mam pytanie małe a nie mogę Ci wysłać PM, jeśli możesz to proszę o kontakt.
Szosa czyni cuda. Myślisz że dlaczego mnie na forum nie było? :Dmarcin74 pisze:Gratki ...dodatkowa nagrode przyznalbym wlascicielowi panczesa za metamorfoze roku
patrzac na galerie z poprzednich lat przyznam sie ze .bym nie poznal
I owsianka.Radziej pisze:Szosa czyni cuda :)marcin74 pisze:Gratki ...dodatkowa nagrode przyznalbym wlascicielowi panczesa za metamorfoze roku
patrzac na galerie z poprzednich lat przyznam sie ze .bym nie poznal
pamietam pamietam ;)Radziej pisze:Szosa czyni cuda. Myślisz że dlaczego mnie na forum nie było? :D
lipiec łódźczajnikmtb pisze:jak tak czytam to aż łezka się w oku kręci że mnie nie było
mógł bym nawet na rowerze przyjechać na miejsce :) niecałe 90 km
no ale natłok roboty i innych spraw....
terminy napięte jak plandeka na żuku :D
w przyszłym roku już zaklepuję termin :D