zaczyna się.
cze cze czekamy
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
spec jako firma, marka, to dla mnie porażka, ale trza przyznać że te ramy są pikne.
dajesz szefo, niecierpliwość już jest!
będzie cłakiem nowe wcielenie, dośc nietypowe ale mam nadzieje że pościgam się na nim w tym roku conieco.
co do speca speca to uważam, że stary spec jest extra, mam juz kolejną ramkę stalową, drugą stupjumpera, jedna rockhoppera i jestem z nich bardzo zadowolony. bardzo fajne jest to, że do stalowych ramek wkładam sztyce o śrendicy 30,4 dalej małe główki ramy sprawiają, że każdy wideł podejdzie, dolne prowadzenie linek jest estetyczne, a sama stal bardzo komfortowa i pomimo, że średnio 2300g na ramę to wygoda wynagradza wszystko.
ażurowe haki - finezja
niestety zdjęcia nie oddają koloru neo-fluo-rouge na pełnej mocy
do tego dojdzie czarny wideł z wielkim S w kolorze ramki.
będzie hybryda ~~~~~~~~~
na cannona tez przyjdzie pora w klimacie,,,,jak by to określić - '80 retro wave metal alphabet
co do speca speca to uważam, że stary spec jest extra, mam juz kolejną ramkę stalową, drugą stupjumpera, jedna rockhoppera i jestem z nich bardzo zadowolony. bardzo fajne jest to, że do stalowych ramek wkładam sztyce o śrendicy 30,4 dalej małe główki ramy sprawiają, że każdy wideł podejdzie, dolne prowadzenie linek jest estetyczne, a sama stal bardzo komfortowa i pomimo, że średnio 2300g na ramę to wygoda wynagradza wszystko.
ażurowe haki - finezja
niestety zdjęcia nie oddają koloru neo-fluo-rouge na pełnej mocy
do tego dojdzie czarny wideł z wielkim S w kolorze ramki.
będzie hybryda ~~~~~~~~~
na cannona tez przyjdzie pora w klimacie,,,,jak by to określić - '80 retro wave metal alphabet
Oj Cie Yves zaraz pogoni
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Ajajaj! Bardzo proszę moderatora o zrobienie porządku! Miałem założyć osobny temat idopiero teraz zauważyłem co się narobiło ....
[EDIT] Już sam ogarnąłem. Jeszcze raz przepraszam...
[EDIT] Już sam ogarnąłem. Jeszcze raz przepraszam...
Cóż za k....! durna wypowiedź!!!kaczko pisze:spec jako firma, marka, to dla mnie porażka, ale trza przyznać że te ramy są pikne.
śmietnik to nie retro!
Nie chcę robić rynsztoka z tematu o specu Jarka, ale aż się ciśnie na usta - że co?smolar pisze:Cóż za k....! durna wypowiedź!!!kaczko pisze:spec jako firma, marka, to dla mnie porażka, ale trza przyznać że te ramy są pikne.
Dzon Szkuta
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
uwierzcie, że jak postawiłem go na kołach to szkoda było od razu sie nie gaznąć :D sesja zdjęciowa na drugim plane ale coś popsytrykam na momencie i zrobie opis
nooooo, jednak prosta kiera to ergonomia, pewny chwyt, wszytsko w zasięgu palca,,,,podjazdy za to mi się podobają na barannku :Dkaczko pisze:Duża różnica w jeździe na baranie w teren, w porównaniu do prostej kiery?
do XC jednak baranek to już najgorzej jak można chyba
na jakies wycieczki owszem czemu nie, całkiem przyjemnie
zbaraniałem jak to zobaczyłem, trochę nie tego się spodziewałem
Zdradź proszę jak to zrobiłeś, że trzyma ci się owijka przy mostku bez żadnej taśmy?
I śruby mocujące korbę do suportu, dlaczego nie na imbus?
I śruby mocujące korbę do suportu, dlaczego nie na imbus?
Doman, nawijał odwrotnie
śruby - bo tak
a w ogóle, to nygus z tego Yvesa, zębatkę 29T wymacał, szukam takiej od lat.
śruby - bo tak
a w ogóle, to nygus z tego Yvesa, zębatkę 29T wymacał, szukam takiej od lat.
Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
Byś się wcześniej pochwalił, to byś ją już dawno miał :Pa w ogóle, to nygus z tego Yvesa, zębatkę 29T wymacał, szukam takiej od lat.
Leży u mnie taka i się kurzy.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Ratujesz mi zycie :) bo ostatnio to jak nie szlifuja stx to epopeje narodowa na temat koronek xt tworzaYvesMoi pisze:kilka fotek w końcu :D
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9