Specialized Stumpjumper FS 1995

kupiłem cały rower za grosze , 499pln za świetne szpeje ukryte pod grubą warstwą kurzu. myjnia, czyszczenie i większość gratów trafiła na allegro tak aby rama, koła i siodło było w gratisie :)

złożyłem po swojemu, pasował by judy xc w kolorze ramki ale wjechał rst 461, klasyka skromnego amatora zajawkowicza. co jest zawieszone każdy widzi na fotkach.
niestety opona tylna na pierwszy rzut oka wyglądała spoko, ale ząb czasu sprawił że po napompowaniu i pierwszych 3km pruła się jak sweter od teściowej. spoko życie, rozumiem ma swoje lata ale dlaczego się z tym ujawniła w sercu pojezierza brdonickiego 120km od domu bez zapasu :/ taśma montażowa i 20km jakoś zaliczone, potem na śmietnik. rama długaśna, kiera szeroka więc na wycieczki spoko, na ciasne single jak lubię to już nie bardzo. amor wybiera większe przeszkody i tyle.
no i siodło wygodne.
jest fun!

Obrazek
Obrazek

>>KLIKNIJ PO WIĘCEJ!!<<

Mam nadzieję, że Yves mnie nie ubije za udostępnienie tej foty :-) ale lud chce czegoś więcej to musi dostać :-)

Obrazek
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

snack pisze:Skeevo masz na swoich serwerach foty wszystkich istniejących rowerów??
hehe :-) Yves na Facebook-a to zapodał :-) Ja czekam na apdejt :-) Na serwerach są te najfajniejsze :-) Tak... Twoja Endo też jest :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900

Chyba jakieś powertejp dojazdowe :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900