Witam serdecznie
Pozdrawiam wszystkich retro rowerowych fascynatów z Kościeliska kolo Zakopanego. Moja przygoda z retro zaczęła się zasadniczo kilka lat temu kiedy przy przeprowadzce trzeba było opróżnić piwnice. Znalazł się tam mój pierwszy góral Giant GRS 100 roku nie pamiętam , Romet sokół po moim Tacie, i mój faworyt który w spadku od szwagra dostałem Anlen Cougar rocznik najprawdopodobniej 1992-1994 (liczę na was) Alnen jest super szyty jak na miarę na mnie, towarzysz wycieczek rodzinnych po szutrach i asfaltach podhala jak i południowej Austrii i Słowenii . Każdy z rowerów i szpeju w swoim czasie zdjęciowo przedstawię.
Pozdrawiam
Tried to upload empty file oto hasło które przy próbie dodawania zdjęcia mi się wyświetla. Co mam zrobić aby skutecznie dodać fotografie ??
Link nie bangla, ja anleny lubie dawaj fotki
Siema
Sprawdź teraz,chyba że ktoś szybko mi napisze gdzie w łatwy i szybki sposób będę mógł udostępniać zdjęcia publicznie bo nie ogarniam sprawy . Spróbowałem na google zdjęcia teraz udostępnić może poszło.
https://photos.google.com/share/AF1QipO ... 1RUzdVMW1R
Czekam na propozycje i wskazówki.
pozdro
Sprawdź teraz,chyba że ktoś szybko mi napisze gdzie w łatwy i szybki sposób będę mógł udostępniać zdjęcia publicznie bo nie ogarniam sprawy . Spróbowałem na google zdjęcia teraz udostępnić może poszło.
https://photos.google.com/share/AF1QipO ... 1RUzdVMW1R
Czekam na propozycje i wskazówki.
pozdro
Teraz raczej trybi ten link
Zdjęcie nie aktualne bo opony są inne ( Tour Ride 26 cali CONTINENTAL) Corna :)
Założę temat o Anlenie gdzie przedstawie pomysł na niego jaki mam
pozdrawiam
Zdjęcie nie aktualne bo opony są inne ( Tour Ride 26 cali CONTINENTAL) Corna :)
Założę temat o Anlenie gdzie przedstawie pomysł na niego jaki mam
pozdrawiam
Witaj
Anlen fajny, ale widzę że osprzętowo już poodmładzany (choć jeszcze w epoce, to już jednak parę ładnych lat młodszy)
Anlen fajny, ale widzę że osprzętowo już poodmładzany (choć jeszcze w epoce, to już jednak parę ładnych lat młodszy)