Witam,
kiedyś kupiłem na alledrogo ramę aluminiową, podjarany ze niby to ferrari :) na ramie zostal złożony rower, teraz rama leży, a jeżdżę troszkę nowocześniejszym. Czas leci a chciałbym teraz złożyć coś jeszcze stąd pytanie czy to faktycznie rama spod malowania ferrari? W google wyskakują mi całkiem inne grafiki niż tą co mam, czy jest możliwe określić co to może być za rama? przelotki są nitowane do ramy, a na mufie od spodu jest chyba wybity
rozmiar M-47 + numer ramy. Czy mogę liczyć na jakieś chociaż sugestie?
w załączniku zdjęcia, mogę zrobić dodatkowe.
Z góry dziękuję,
pozdr.
Piotr
na włoszczyźnie się nie znam, ale opór pod tylne kanty, przelotki pojedyncze do rd wyglądają dość pospolicie - nie pamiętam w ktorej ramie, ale miałem identyczne..
hak niewymienny?
hak niewymienny?
ja pisałem, włoszczyzna to nie moja domena
niekoniecznie jednak musi być to jakaś manufaktura, może być po prostu branding czegoś bardziej dostępnego - manufaktura raczej nie ładowałaby "pospolitych" detali
niekoniecznie jednak musi być to jakaś manufaktura, może być po prostu branding czegoś bardziej dostępnego - manufaktura raczej nie ładowałaby "pospolitych" detali
No własnie niby włoszka :) ale naklejki nie są zalane lakierem, hak niewymienny, a przekroje rurek mają zmienne kształty,
cuda dla ferrari robilo zawsze COLNAGO ...ale to byly zawsze wyjatkowe konstrukcje noooo moze prawie zawsze
ta ze zdjec wyglad ma plebejski.......ale "malowanie" faktycznie w stylu colnago
mysle ze to jakas piwniczna proba nasladowania stylu
ta ze zdjec wyglad ma plebejski.......ale "malowanie" faktycznie w stylu colnago
mysle ze to jakas piwniczna proba nasladowania stylu
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5