![:-|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
w życiu oprócz samobójstwa trzeba wszystkiego spróbowaćmarcin74 pisze:noooo SPEC jest ok ale zeby sram![]()
![]()
I to mówi Farmaceuta.snack pisze:w życiu oprócz samobójstwa trzeba wszystkiego spróbowaćmarcin74 pisze:noooo SPEC jest ok ale zeby sram![]()
![]()
te xt/xtry trochę mi się znudziły, a campy przecież nie założę
Ty mu czarujskolioza pisze:Nawet nie goopio mu z tym Sidem
Ić Ty, gdzie tu sztywniak, co Ty w Szwecji mieszkasz?marcin74 pisze:Ty mu czarujskolioza pisze:Nawet nie goopio mu z tym Sidem![]()
![]()
![]()
jakos tak na sztywniaku go widze
O w mordę, nieee.hit00r pisze:Z tym sidem na tych klamotach ten rower WYGLĄDA NAJLEPIEJ![]()
PS - tęskniliście![]()
następnycorrado1111 pisze:Wydać trochę euronów i zakupić.snack pisze:Mądraleniby skąd mam takie wytrzasnąć?
Faktycznie, cena spoko a siodło piękne. Ale bym je widział w RB Monster, tam by pasowało to tych smukłych linii.snack pisze:następnycorrado1111 pisze:Wydać trochę euronów i zakupić.snack pisze:Mądraleniby skąd mam takie wytrzasnąć?
![]()
ale ja już się na to zdecydowałem, bo i cena przystępna....
http://www.ebay.de/itm/Ivan-Basso-Signe ... Sw3KFWcAzJ
Ja mam takie siodło ale chyba ciemniejsze od Sid Blueskolioza pisze:+ siodło Selle Sid Blueżeby coś z tyłu się komponowało
Jednego gada złośliwego zbanowano - Piotrusia to ktoś musi go godnie zastąpićcorrado1111 pisze: Faktycznie, cena spoko a siodło piękne. Ale bym je widział w RB Monster, tam by pasowało to tych smukłych linii.
W jaki sposóbsnack pisze: spec raczej się podoba, dowodem jest dzisiejsza próba kradzieży którą udaremniłem![]()