Ostatnio zacząłem myśleć trochę o zapomnianych pomysłach które zalegają mi w garażu i wykopałem taki kawał stali
Kawał to dobre stwierdzenie bo rama jest na rurach Tange P.G... więc szału niema.
Na temat marki ciężko znaleźć cokolwiek w internecie. Po wpisaniu frazy Mass Bike wyskakują tylko filmiki z Mas Krytycznych z całego świata a po dopisaniu Italy... Włoch

Wykonanie jak na niski model (tak można wnioskować bo rurach i wadze) bardzo dobre, ładne spawy i dość dopracowane detale no i mój ulubiony kolor

Pierwotny plan zakładał XT 737 jednak po przejrzeniu zapasów z garażu zdecydowałem że będzie znacznie niższa grupa.
Wiem już na 100% że rower stanie na kołach DX/Araya RM17 i Skinwalle a po lekkim odświeżeniu ramy takie stery:
Prawdopodobnie wpadnie też wideł z Gianta:
Nie jestem jednak pewien na jaki kolor go pomalować, napewno odpada biały. Poważnie rozważam czarny.
Więcej fotek:
https://picasaweb.google.com/1105496876 ... ikeProjekt
W ramie tkwi suport BB-UN50, kręci się ładnie, nie będę go ruszać bo planowana korba wchodzi ok.
Na ten moment to byłoby na tyle. Może dziś usiądę i ogarnę resztę gratów to coś zaprezentuje.
pozdrawiam
xMekpx