W porównaniu do typowego roweru MTB XC to nie dawnoPiotr pisze:trend DH objawił sie niedawno ? ciekawe , bardzo ciekawe .......... a moze jeszcze nie doszedł ?
Gdzieś z 10 lat później
W porównaniu do typowego roweru MTB XC to nie dawnoPiotr pisze:trend DH objawił sie niedawno ? ciekawe , bardzo ciekawe .......... a moze jeszcze nie doszedł ?
WidziałemPiotr pisze:tak ? a widziałeś zawody DH na sztywniakach ?
to muszisz sobie pooglądać niestety filmy , jeśli zjazdy to mtb xc to barwoJasiuskolioza pisze:tak, z tym się zgodzę tzn że twoja i że teoriaPiotr pisze:Taka jest moje teoria
To się nie doczekasz ... jak masz wenę to zainstaluj nowy wątek bo ten temat to chyba nie jest odpowiednie miejsce na walkę ideologicznąPiotr pisze: czekam aż ktoś mi sesnownie wytoczy argumenty a nie odpisuje na cyctaty , to nie dyskusja .
co ten wieśniak jeszcze musi napisać, żeby dostać bana, halo administracjo?hit00r pisze: Prędzej kozojeba bym przekonał do zjedzenia świniny aniżeli ciebie do czegokolwiek
PAX
Ty hamuj bajerę "wieśniaku"beret pisze:co ten wieśniak jeszcze musi napisać, żeby dostać bana, halo administracjo?hit00r pisze: Prędzej kozojeba bym przekonał do zjedzenia świniny aniżeli ciebie do czegokolwiek
PAX
Sztyca wiadomo że zajebista ale trochę skatowana ...2ass pisze:A w miedzy czasie rower sie sklada
Zaraz, na oko chlopaczek mial moze 22-25lat, to Ty tak mlodo wygladaszhit00r pisze:Sztyca wiadomo że zajebista ale trochę skatowana ...
Zdjecie jedynie pogladowe, mam nadzieje ze sa tu osoby ktore sledza temat, obszerna fotorelacja z normalnymi zdjeciami wkrotcehit00r pisze:To zdjęcie woła o pomstę do nieba ...
NIE BARDZO ROZUMIEM O CO CI CHODZI2ass pisze:Zaraz, na oko chlopaczek mial moze 22-25lat, to Ty tak mlodo wygladaszhit00r pisze:Sztyca wiadomo że zajebista ale trochę skatowana ...
Skad wiesz ze jest skatowana bo nie sadze zebym od Ciebie ja kupil.hit00r pisze:NIE BARDZO ROZUMIEM O CO CI CHODZI2ass pisze:Zaraz, na oko chlopaczek mial moze 22-25lat, to Ty tak mlodo wygladaszhit00r pisze:Sztyca wiadomo że zajebista ale trochę skatowana ...
Nie chodzi mi o zmęczenie materiału tylko wizualne skatowanie2ass pisze: Skad wiesz ze jest skatowana bo nie sadze zebym od Ciebie ja kupil.
Ale z ciebie RZEŹBIARZ2ass pisze:Slowo sie rzeklo, adapter zrobiony, jutro mala poprawka. Foto relacja wkrotce
Na tyl, nie wiem czy mozna kupic.hit00r pisze:Ale z ciebie RZEŹBIARZ2ass pisze:Slowo sie rzeklo, adapter zrobiony, jutro mala poprawka. Foto relacja wkrotce
To jest na tył
Nie można kupić że musiałeś kombinować
Manitou swinger 6-way, chcialem sie z Ciebie ponabijac, ale sa troche podobne.hit00r pisze:Ale z ciebie RZEŹBIARZ
Damper to 5th element
Podobny hak miałem u siebie w RB że przerzutka tłukła wózkiem na najcięższym przełożeniu.
Monstera tu wsadzisz ?
Dla czego wahacza nie pomalowałeś - wieśniacko wygląda pomalowany na nowo trójkąt a na wahaczu sznyty
Hak to element składowy wahacza - zwłaszcza tak duży2ass pisze: Manitou swinger 6-way, chcialem sie z Ciebie ponabijac, ale sa troche podobne.
Jak to wsadze, a teraz co narysowany jest ???
Oba wahacze sa pomalowane, tylko hakow nie malowalem, jakbys przeczytal uwaznie to wiedzialbys jak podchodze do lakieru.