A tobie to wolnosztopi17 pisze:hitler idź , gdzie indziej robić gównoburzę ok
Po za tym nie napisałem niczego co by nie było prawdą ... aaa zapomniałem że żartować to jedynie tobie wolno
Sęk w tym że ty robisz to ze złymi emocjami a ja z pozytywnymi
Cała ta sytuacja z olejem z marzoka bardzo mnie rozbawiła. .......Jest 1:26 a jak głupi czekam , żeby położyc drugą warstwe oleju tym razem właściwego he he . Dziewczyna pojechała do koleżanki bo w smrodzie nie chce jej się męczyć a ja leżę w kuchni w kącie na podłodze. Po co ja zmieniałem tego amora ?skolioza pisze:czyli zabawy nie ma
Bo tak to jest że gdy masz wszystko OK i działa to musisz coś "usprawnić" a później płacz i lament bo zamieniłeś siekierkę na kijeksztopi17 pisze:Cała ta sytuacja z olejem z marzoka bardzo mnie rozbawiła. .......Jest 1:26 a jak głupi czekam , żeby położyc drugą warstwe oleju tym razem właściwego he he . Dziewczyna pojechała do koleżanki bo w smrodzie nie chce jej się męczyć a ja leżę w kuchni w kącie na podłodze. Po co ja zmieniałem tego amora ?skolioza pisze:czyli zabawy nie ma
Mi też się takie sytuacje zdarzyły i to nie raz
Zakaz wjazdu
Popraw linka do grafiki.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
i dziob do gory 
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
c
#141Od początku widziałem go z tym widelcem , ale niestety bardzo ciężko go było znaleźć. Chciałem sobie to zrekompensować MAGiem Ti , ale efekt finalny był raczej mocno rozczarowujący (przynajmniej dla mnie)skolioza pisze:Z widelcem mu dotwarzy
Fajnie teraz zagrałby czarny blat i sztyca
Robiłem kiedyś przymiarki i rower po wymianie tych części na czarne wygląda o niebo lepiej. Niestety, żal mi się pozbywać sztycy XC pro (to samo z korbą). Docelowo zmienię w przyszłości mostek i poprawię drobiazgi (siodło raczej zostanie to praktycznie nówka zdjęta z DB Apex z 1992).
Rower skończony :)
5 lat po zakupie udało się złożyć tak jak go widziałem od początku.
Switchblejda zastąpił prosty tytanowy widelec. Kokpit jednoczęściowy również z tytanu.
Szukam jeszcze zielonych Miśków , ale to już przy okazji bez ciśnienia .

Switchblejda zastąpił prosty tytanowy widelec. Kokpit jednoczęściowy również z tytanu.
Gratuluję wytrwałości...
Woodlands 29-er cr-mo
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
Trek 750
ARCADIA 6000
Suntour XC Pro WTB w kartonach czeka na nowe życie
gdzie galeryja ? dawaj go na konkurs od razusztopi17 pisze:Rower skończony :)
Obrazek
Zacisk to trochę rzeźba . Na zwykłą obejmę dałem tytanowy szybozamykacz Shoguna . Rok temu startowałem już w konkursie i starczy tej adrenaliny