focker pisze:Jasne - niech więc będzie mój Cannondale F900.
Byłna zlocie, ale zdjęcia zrobię dopiero w weekend.
i moj Peugeot
w weekend zloze a zdjecia za tydzien
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie

Piotr pisze: kogo to qwa obchodzi w tym temacie , zasstanów sie , napierdalasz postów
Odwal się OK :?:
Pytam tutaj bo gdzie niby indziej skoro na 2000+ prawie nikt nie zagląda.
A ty swoją kupę zjadasz reanimując jakąś Kurchawę zupełnie tak jak by to było nie wiadomo co.
Skoro nie masz nic do powiedzenia odnośnie tego o co prosiłem to zamilcz bo te twoje docinki są mocno CHAMSKIE i sam możesz polecieć.
qwa i napierdalasz - twoje znaki firmowe - na pewno nie są śmieszne.
Myślisz że jesteś taki fajny :?:

hit00r pisze:
Piotr pisze: kogo to qwa obchodzi w tym temacie , zasstanów sie , napierdalasz postów
A ty swoją kupę zjadasz reanimując jakąś Kurchawę zupełnie tak jak by to było nie wiadomo co.
Skoro nie masz nic do powiedzenia odnośnie tego o co prosiłem to zamilcz bo te twoje docinki są mocno CHAMSKIE i sam możesz polecieć.
A nie ma odpowiedniego miejsca żeby zapytać o tą Twoją renowację tylko w temacie na rower roku?

Rower Piotra to nie jakaś Kurchawa tylko Kuwachara co jakio taki zajebisty miłośnik retro powinieneś wiedzieć.
A każdy tu zna namiary na tego super magika ale skoro nie umiesz poszukać na necie to trudno, gofakałaj.
Lodzermensch

corrado1111 pisze: A nie ma odpowiedniego miejsca żeby zapytać o tą Twoją renowację tylko w temacie na rower roku?
Rower Piotra to nie jakaś Kurchawa tylko Kuwachara co jakio taki zajebisty miłośnik retro powinieneś wiedzieć.
A każdy tu zna namiary na tego super magika ale skoro nie umiesz poszukać na necie to trudno, gofakałaj.
Trochę mi to zajęło ale znalazłem :->
A ty nie musisz być taki złośliwy.
No nie ma odpowiedniego miejsca ... musiał bym tworzyć nowy wątek , który kiedyś pewnie zrobię.
Admin zawsze może usunąć taki post albo go przenieść w inne miejsce.
Ja lubię Retro ale te nowsze wiekowo jak pierwszy XTR.
Te starsze lumpy mnie nie jarają choć nie zaprzeczę że są wśród nich piękne sprzęty.

hit00r pisze:
nie dam Ci sie pocałować w dupe bo ponoć nie macie gorącej wody do wyparzenia ust .

wiekszość docinków traktuje jako .....rozweselajace , taki klimat w Polsce jest ze szlag człowieka trafia , a Ty sie zreflektuj gdzie są odpowiednie tematy.

Howgh
www.velotech.pl

marcin74 pisze:
i moj Peugeot
w weekend zloze a zdjecia za tydzien
tylko wiesz, zgłoszenie przyjęte jak fury nie będzie to ban ;-)

@kopusleg - nie mogę przyjąć Twojego drugiego zgłoszenia - termin zgłaszania swoich rowerów było do północy Przykro mi
Teraz wg zasad konkursu Twoje Eldridge może zgłosić natomiast inny użytkownik forum

@wszyscy - poza zdjęciem reprezentującym maszynę możecie linkować też większe galerie, ew tematy na forum - zainteresowani bądź mający dylematy będą mieli większe możliwości wyboru
RetroMTB na Facebooku

SPRZĘT DO SPRZEDANIA

A co mi tam :!: :!: :!:
I tak nie wygra ani nie zdobędzie nawet 25% głosów.
Tego mostka już nie ma - siedzi Thomson Elite z epoki :-) ... gdyby to miało coś zmienić :roll:
Załączniki
Scott (36).jpg

Piotr pisze:jes jes .... zrobione , nie dotykam i nie macam
Jesteś wredny i irytujący ale muszę przyznać że ODWALIŁEŚ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY staruchu :-D
Mój Scott jest zbyt nowoczesny i nie ma żadnych szans w starciu z twoim :->

hit00r pisze:
Jesteś wredny i irytujący ale muszę przyznać że ODWALIŁEŚ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY staruchu :-D

Nie moge juz czytac Hitler twoich postow. Cały czas musisz się żalić , że nikt Cie nie docenia 😢

hit00r pisze:
mostek niebieski do kompletru i opony ... to jakis zart, załóż o tej samej grubości i firmy , żeby była para , bo teraz tylna jest za duża , reszta nie razi

Mam Kore niebieskie pod kolor Sida :mrgreen:
www.velotech.pl

Piotr pisze: mostek niebieski do kompletru i opony ... to jakis zart, załóż o tej samej grubości i firmy , żeby była para , bo teraz tylna jest za duża , reszta nie razi
Tak zrobię ale to dopiero w sobotę - opony mam z epoki identyczne no i będzie widać Thomsona.
Kore to jest badziewie w porównaniu do Thomsona :-P

Piotr pisze:Kore to jest Kore , nie znasz sier , thompson to nie retro
Piotr chłopak jeszcze mało wie
Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31

Piotr pisze:Kore to jest Kore , nie znasz sier , thompson to nie retro
No jak to nie retro :!: :?:
Skoro istniał w 2000 roku to jeszcze się łapie a mój mostek to jest ten ich pierwszy model.
Nie kupił bym czegoś co się nie łapie do epoki ... koledzy szydercy :-P
Załączniki
Thomson.jpg

polonezGLE pisze:Jak za Huberta, znowu burdel. Wstyd.
burdel
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................

Campagnolo 50 th anniversary..w budowie