GT

GT okazałem się dla mnie za mały :)

Rozebrałem do rosoły miałem sprzedawać , ale moja mnie namówiła , żeby zostawić dla niej jako rower nr 2 . Długo nie musiała mnie namawiać :lol:

Projekt uważam za zamknięty . Do poprawki linki i pancerze montowane na szybko.
Parę fotek dla potomności.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Fajnie wygląda na tych gumach :-)
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900

Na skinwallach wyglądał obłędnie , ale jakoś mi się przejadły :)

W przyszłości pokuszę się o jakieś czerwone albo żółte dodatki. Nie wiem ile dokładnie waży , ale jest całkiem lekki.

dziś sie widziałem z nowym właścicielem tego GT, mody sympatyczny człowiek, mam nadzieje że niedługo trafią tu lub do nowego wątku zdjęcia z zamontowanym nowiutkim żóltym mostem Kore 8-)

rower na żywo prezentuje sie bardzo fajnie i waży niewiele

życzę przyjemnej jazdy Igorejro i mam nadzieje do zobaczenia

ps. Jakbyś chciał namiary na sklep gdzie leży kierownica czarna Kore w dobrej cenie to daj znać, niestety jej waga nie powala ;-)

Mi również bardzo miło było poznać dwóch rowerowych zapaleńców, sztopiego, który kocha raczej "grube rowery" :-P oraz Kube, którego retro bajk był chyba najczystrzym rowerem jaki kiedykolwiek widziałem. :mrgreen:
Co do GT'ka jutro mam nadzieje rozpocząć gruntowne wyczyszczenie i wypolerowanie go, jak zrobie mu sesje to prawdopodobnie zobaczycie nową historie GT'ka w moim wątku.
Narazie czekam jeszcze na pociąg, aczkolwiek już musiałem zrobić małą przymiarke, i wyglądać po skręceniu będzie na pewno zacnie. ;-)
przymiarka z pendolino w tle

Re: GT

sztopi17 pisze:GT okazałem się dla mnie za mały :)

Rozebrałem do rosoły miałem sprzedawać , ale moja mnie namówiła , żeby zostawić dla niej jako rower nr 2 . Długo nie musiała mnie namawiać :lol:
Rower złożyłeś gówniany i XT'ek tego nie zmieni - brzmi znajomo :-) :?:
Nawet jeśli to rower dla twojej kobiety.
Takie opony do tego roweru to jest jakaś katastrofa ... brawo opona do DH w rowerze Retro - szczyt kiczu.
Nawet zacisku sztycy nie potrafiłeś do zdjęć prosto założyć :shock:
Części od Sasa do lasa - a do tego nie chciało ci się nawet odpowiednio tych części odrestaurować choć by do zdjęć.
Koła też są nowsze od ramy i jeślii myślisz że żółte piasty pasują do roweru bo masz na ramie obwódkę w tym samym kolorze to trochę za mało.
Jak już cię czepiasz to czepiaj się popierając to argumentami.

>moim zdaniem gt wyszedł fajnie ,czerwone oponki pasują, nic bym nie ruszał.

A co do Ciebie koleżko hitor -to poziom dyskusji masz taki jak twoje piękne rowery (czyli cebula na maksa jakbyś aluzji nie skumał)
-odpowiedzi sobie daruj ,bo prawdopodobnie na ten wątek już nie wejdę(chyba że przypadkiem po roku) :roll:

rurokura pisze: A co do Ciebie koleżko hitor -to poziom dyskusji masz taki jak twoje piękne rowery (czyli cebula na maksa jakbyś aluzji nie skumał)
Cebula to jest z ciebie bo bredzić że nie podoba mi się bo się nie podoba to ja też potrafię.
Śmieszna jest twoja opinia bo ja swoją przynajmniej czymś poparłem.
Uczyniłem to złośliwie ale mniej po chamsku tak jak on to zrobił.
Widzę że jest tu kącik wzajemnej adoracji.
I jesteś taki mocny a twojego roweru nie znalazłem na forum ani jednego.
Więc zamilcz i sobie wsadź swoje opinie.