prawdziwy pasterz wie wszystko o swoich owieczkachskolioza pisze:do jeżdżenia już jednego ma, tego nad łóżkiem powiesi

Skeevo - moja ma 26.8 co do" twojej" 30.4 to nie wiem

Hit00r -gdzie je masz na allegro

kaczko- mi tez

prawdziwy pasterz wie wszystko o swoich owieczkachskolioza pisze:do jeżdżenia już jednego ma, tego nad łóżkiem powiesi
czego ci cardamon drań nie chce sprzedaćmarcin74 pisze: i gdyby nie jeden uparty forumowicz z Trojmiasta to rower moglby sie juz skladac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
musisz sie zaopatrzyć w:marcin74 pisze:i gdyby nie jeden uparty forumowicz z Trojmiasta to rower moglby sie juz skladac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chyba bym musial zezrec zeby sobie ulzyccardamon pisze:musisz sie zaopatrzyć w:
To te :marcin74 pisze: Hit00r -gdzie je masz na allegro![]()
kaczko- mi tez![]()
![]()
jeszcze troszkesnack pisze:czekam na efekt końcowy układanki
jakby to powiedziec ??? szczescie i troche cierpliwoscihit00r pisze:Swoją drogą skąd bierzesz takie części ?
dziewiaty bieg do osemkowej kasetyGerwazy pisze:One są montowane jako druga zębatka tak?
jestem tego samego zdaniaskolioza pisze:jedyna wada sytemu dla mnie - kręcone manetki...
Gerwazy pisze:Mam to, zmyliło mnie że razem z korbą zaprezentowane
staram sieSkeevo pisze:Jak zawsze skromnie
mimo wszystko chyba sprobujesnack pisze:739 kolorystycznie pasują ale są zbyt pospolite
to moze ramke pociagnac do golej blachycorrado1111 pisze:Zero smaczków , żadnej polerowanej korby nowego XTR-a ani nic. Phi.
chcialoby sie ale nie zawsze wychodzipiotrex pisze:Będzie cacko
jak bym mial kopiowac Frischknechta to by wyszedl cyrk na calegoskolioza pisze:Marcinie, z Twoją dociekliwością, to ja bym nie szukał porad na forum co wsadzić, tylko grzebał w necie w jakich konfiguracjach 2x9 Toma najczęściej się ścigało
ja nie mówię aby kopiować katalogi, w których nie raz coś było wstawiane "na sztukę" tylko podpatrzeć zestawienie jakie faktycznie jeździło - nie sądzę aby kiepskie było jak chodzi o zgranie przerzutek z resztą systemumarcin74 pisze:jak bym mial kopiowac Frischknechta to by wyszedl cyrk na calego
na orginalnym opakowaniu od ritcheya 2x9 ww paraduje na klamkomanetkach XTR 900
a dla odmiany w katalogu 97 widac rowery z klamkomanetkami 950 polaczone linka z canti Ritcheya
wiem do czego zmierzaszskolioza pisze:ja nie mówię aby kopiować katalogi, w których nie raz coś było wstawiane "na sztukę" tylko podpatrzeć zestawienie jakie faktycznie jeździło - nie sądzę aby kiepskie było jak chodzi o zgranie przerzutek z resztą systemumarcin74 pisze:jak bym mial kopiowac Frischknechta to by wyszedl cyrk na calego
na orginalnym opakowaniu od ritcheya 2x9 ww paraduje na klamkomanetkach XTR 900
a dla odmiany w katalogu 97 widac rowery z klamkomanetkami 950 polaczone linka z canti Ritcheya