W końcu by coś trzeba napisać, jak zwykle zapraszam do mnie w lipcu.
Tylko teraz tak, piszcie który weekend lipca by Wam pasował i kto w ogóle chciałby zajrzeć.
Dodowce to nawet nie pytam, ale poza tym, kto i kiedy komu pasuje?
Możliwości mamy kilka: 2-4, 9-11, 16-18, 23-25.
Piszcie kto kiedy może i coś wybierzemy.
Re: Łódzki minizlot 2021
#2Mnie pasi 23-25 najbardziej
Bo wcześniej mam zasłużony urlop
Niech się inni wypowiadają
Bo wcześniej mam zasłużony urlop
Niech się inni wypowiadają
#3Termin zlotu ogłosi królewski dwór szwedzki, czekajmy na werdykt.
Lodzermensch
#4Czy król Szwecji już się określił czy nadal czekamy? My z Dodo mamy urlop 17-31 lipca więc czekamy na info by się jakoś zorganizować
#6Sobota 10 lub 17 tylko te dwa terminy wchodza w gre ;)
Generalnie to nie patrzcie na mnie ;) ustalajcie tak zeby dopasowac termin do wiekszosci zaiteresowanych ....
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
#7No to w takim razie Dodowce, jak Wam pasuje? Wpiszcie kiedy możecie i to będzie oficjalny termin.
Lodzermensch
#9No i gitarra ma być. Dla nowych forumowiczów koordynaty na pm.
Lodzermensch
#11Czy ktoś jeszcze poza Marcinem74, Dodowcami 2ass-em i Kaczkiem zamierza wpaść do mnie na zlot? Bo Dodo połamany i się wspólnie zastanawiamy czy jest sens żeby ofiara gór tyle jechała jak nie będzie prawie nikogo.
Lodzermensch
#12U nas klaruje się kierunek południowy więc na zlot niestety nie dotrzemy ...
#14Nie nie, wszystko aktualne. Nie będzie nas za dużo ale parę osób będzie na bank. Także zapraszam.
Lodzermensch
#15Szykować jakąś traskę?
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
#17Zrobimy Popioły i trasę na południe - to Łasku i Rokietnicy. Będzie fajnie.
#19Ja nie dotrę w tym roku- na misję na Bałkany pojechałem. Udanej zabawy!!
#20Mały dyskomfort może być bo po tajfunie od ponad doby nie ma prądu u mnie, zobaczymy jak PGE zadziała.
Lodzermensch
#21A rachuneczki popłacone? ;)
#22Właśnie tak a dwie doby po tajfunie brak, teraz o 23 włączyli bezpłatnie:)
Lodzermensch
#23Zlot jak zawsze udany, nic tylko dziekowac organizatorowi i wszystkim przybylym. Grono raczej stale, choc wydawac by sie moglo ze z roku na rok sie pomniejsza.
#24Szkoda, że nie udało się mi być na trasie. Jakieś fotki z jazdy tutaj zobaczymy? Focker, Kaczko? Macie jakąś dokumentację?
Tak chciałbym pochwalić naszego Trenera, że jako jedyny miał rower na imprezie! Rower zacny, a w przejechanych kilometrach na ten moment mnie pobił. Teraz to tylko mogę kręcić w miejscu, a to się nie liczy. Nie mogę się doczekać powrotu na kółka!
Pozdro!
Tak chciałbym pochwalić naszego Trenera, że jako jedyny miał rower na imprezie! Rower zacny, a w przejechanych kilometrach na ten moment mnie pobił. Teraz to tylko mogę kręcić w miejscu, a to się nie liczy. Nie mogę się doczekać powrotu na kółka!
Pozdro!
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I