Tak będzie, granice otwarte więc rodzina królewska raczej będzie.
Także oficjalnie data pozostaje bez zmian.
Re: Szósty minizlot na Chojnach 17-19.07.2020
#32Kto się pojawia w Łodzi?
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
#36Oto moje fotki: https://photos.app.goo.gl/fEwACbfrE6fT36qbA
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
#37A jednak troche sie przewinelo, ja ze swojej strony jeszcze raz bardzo dziekuje za wytrwalosc, z kolega po lewej stronie czasem moglismy byc niegrzeczni. W moim skromnym i bardzo subiektywnym odczuciu zlot u p.Corrrrrrada po raz kolejny byl udany nie no, bylo zajebiscie
#38Kolega z lewej strony również Cię pozdrawia,oj tam,od razu niegrzeczni2ass pisze: ↑2020-07-19, 21:26A jednak troche sie przewinelo, ja ze swojej strony jeszcze raz bardzo dziekuje za wytrwalosc, z kolega po lewej stronie czasem moglismy byc niegrzeczni. W moim skromnym i bardzo subiektywnym odczuciu zlot u p.Corrrrrrada po raz kolejny byl udany nie no, bylo zajebiscie
Dzięki Ojcze Adminie II za gościnność i super atmosferę
Zajebiście,to mało powiedziane
#41Po raz kolejny jestem zly, ze termin zlotu wypadl podczas mojego urlopu
Mimo iz epidemia dawala szanse na to, ze uda sie dotrzec, wyjazd wakacyjny ostatecznie wypalil
Moze za rok...
Mimo iz epidemia dawala szanse na to, ze uda sie dotrzec, wyjazd wakacyjny ostatecznie wypalil
Moze za rok...