Zapraszamy na Zlot retroMTB, który jak nakazuje tradycja odbędzie się w Dolinie Będkowskiej.
Zapraszamy wszystkich w dniach 14-16 czerwca. Rozpoczniemy standardowo w piątek wieczornym ogniskiem i pogaduchami, natomiast w sobotę pokaż sprzętów a ok 12-13 ruszymy na terenową trasę przygotowaną przez Ojca Dyrektora. Pod wieczór kolejne ognisko, kiełbaski, pogaduchy. W niedzielę rano tj. ok 10 lekka widokowa traska dla chętnych.
Serdecznie zapraszamy.
P.S. Bardzo proszę o informację Kto chce skorzystać z noclegu w schronisku Brandysówka, a Kto z pola namiotowego.
Re: Zlot retroMTB 2024
#2Kurczę, bardzo bym chciał ale Piesio emeryt mi nie pozwoli. Bawcie się dobrze, niech ktoś wydziela izotoniki za mnie.
Lodzermensch
#3Obecny
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
#5Nadworne media będą obecne! Myślę, że powinno starczyć sił na kręcenie między czołem, a ogonem peletonu. Może zmontujemy mały reportaż?
Zlotowy fotoreporter.
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I
Rowery:
Scott Windriver
Hot Chili X-Rage I