Planowany start z Przemyśla na wschód, trasę ogarnia w tym roku Soro

Tradycyjnie, jeśli chciałby ktoś dołączyć - zapraszamy, musuwo z paszportem!
Moderator:corrado
Też mam nadzieję. Tymczasem od 3 h znowu pada to białe gówno...skolioza pisze:Zapowiadają od weekendu ocieplenie - bardzo na to liczę
Ba bardzo dokarmiałeś gołębie w zimie skoro Ci białe gówno leci z nieba. U nas leci śnieg.Bart pisze:Też mam nadzieję. Tymczasem od 3 h znowu pada to białe gówno...skolioza pisze:Zapowiadają od weekendu ocieplenie - bardzo na to liczę
To było chyba nawiązanie do tej słynnej pasty o domku w Karkonoszach. Tam pojawia się to określeniefocker pisze:Ba bardzo dokarmiałeś gołębie w zimie skoro Ci białe gówno leci z nieba. U nas leci śnieg.Bart pisze:Też mam nadzieję. Tymczasem od 3 h znowu pada to białe gówno...skolioza pisze:Zapowiadają od weekendu ocieplenie - bardzo na to liczę
ten?skolioza pisze:Ten Jezus Chrystus to ty Skolioza![]()
![]()
Chodziło mi o użytkownika roweru - długiego , chudego z masą kłaków na głowie oraz pokaźną brodąskolioza pisze:ten?skolioza pisze:Ten Jezus Chrystus to ty Skolioza![]()
![]()
wysoki nigdy nie byłem, chudy nie jestem już dawno, włosy już przerzedzone nieco, a brodę golę regularnie raz na 4-5 miesięcy (teraz nie mam np)hit00r II pisze:długiego , chudego z masą kłaków na głowie oraz pokaźną brodą
Taa, chudy nie jesteś:)skolioza pisze:wysoki nigdy nie byłem, chudy nie jestem już dawno, włosy już przerzedzone nieco, a brodę golę regularnie raz na 4-5 miesięcy (teraz nie mam np)hit00r II pisze:długiego , chudego z masą kłaków na głowie oraz pokaźną brodą