Skolioza.
Proszę ustawić tak aby ignore działało także na zielonych.
Pomimo wpisania na listę jest to widoczne i muszę czytać te wypociny.
Tak jak na szybko rzuciłem okiem to nie widzę możliwości edycji tych ustawień- wygląda że są to ustawienia narzucone przez system
Musisz ćwiczyć silną wolę póki co , a jak znajdę to zmienię
Musisz ćwiczyć silną wolę póki co , a jak znajdę to zmienię
Będę wdzięczny jeśli się da to zrobić, z drugiej strony wiem że na forach może być tak że administracje i moderatorów nie można blokować .
O jaka szkoda. Niepowetowana.
Pozostaje tylko zamknąć oczy. Tylko nie podglądaj!
Pozostaje tylko zamknąć oczy. Tylko nie podglądaj!
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Pytanie było do Skoliozy, a Twoje opinie są jak gówno w trawie, leży i śmierdzi i żaden z niego pożytek, bo jak się wlezie to się ubrudzi buta . . . . . wiec spadaj niepytany.
Raptem dwa dni po swietach a tu takie wulgaryzmyPiotr pisze:jak gówno w trawie, leży i śmierdzi i żaden z niego pożytek, bo jak się wlezie to się ubrudzi buta . . . . . wiec spadaj niepytany.
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
......................................
Campagnolo 50 th anniversary..w budowie
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Piotr, zaczyna się piątek i zaczynasz lecieć z wulgarami? Już ostatnie dni byłeś spokojny i fajnie się Ciebie czytało, i znów mamy weekend.Piotr pisze:Pytanie było do Skoliozy, a Twoje opinie są jak gówno w trawie, leży i śmierdzi i żaden z niego pożytek, bo jak się wlezie to się ubrudzi buta . . . . . wiec spadaj niepytany.
A odpowiadając na Twoje pytanie to chyba mijałoby się z celem jeśli można by móc ignorować moderatora i nie zwracać uwagi na jego posty.
Lodzermensch
Czyżbyś zapomniał Piotrze o tyle razy powtarzanych przez siebie jak mantrę frazesach o nieodnoszeniu się personalnym, o nieobrażaniu innych, o szacunku i w ogóle o tym że to nie przystoi i może być wręcz niekonstytucyjne?Piotr pisze:Pytanie było do Skoliozy, a Twoje opinie są jak gówno w trawie, leży i śmierdzi i żaden z niego pożytek, bo jak się wlezie to się ubrudzi buta . . . . . wiec spadaj niepytany.
Cytatów szukać mi się nie chce - ile warte są Twoje uwagi skoro sam zachowujesz się tak samo?
Idę spać, grzecznie mi tu proszę
Zaraz pewnie będzie rozpisany wniosek o przedterminowe wybory na adminów, i polecimy Skolioza jak te motyle.skolioza pisze:Sami chcieliście żelaznej ręki żeby na forum zapanował porządek
Lodzermensch
Pięknie Panie Piotrze. Cały Ty. Komentarz zbędny - szkoda tylko, że z forum taki chlew zrobiłeś. Ja Cię przygłaskiwać już nie będę - tego możesz być pewny.
Ostatnio zmieniony 2018-12-28, 21:37 przez focker, łącznie zmieniany 1 raz.
A ty nie czepiaj się bez powodu.corrado1111 pisze:Zazdrościsz? Nie podkręcaj już.Bart pisze:Już Pioter zarobił he he
Nie będe jak nie będzie powodu:)Bart pisze:A ty nie czepiaj się bez powodu.corrado1111 pisze:Zazdrościsz? Nie podkręcaj już.Bart pisze:Już Pioter zarobił he he
Lodzermensch
Byłem grzeczny i kulturalny dla chama do pewnego momentu i jako stary komandos mam gdzieś, bany, nie robi to na mnie żadnego wrażenia i wiecie o tym doskonale co tu się wyrabia.
Hipokryzja jest mało widziana, zakładałem tematy o kulturze, ale jednak pisać dalej nie w temacie sobie można i szukać zaczepek w kółko, można być moderatorem i mieć w dupie wszystko ? bo tak itd.
Bart, a ty dawno byś wyleciał z forum jakbym się nie postawił, więc uważaj, bo jak zechcą w tej łodzi zrobić na Ciebie ustawkę to zrobią.
Corrado - administracja nie została wybrana z użytkowników, a Skolioza dawno temu powiedział - forum jest dla ludzi, użytkowników, więc należało zrobić wybory bo nawet przepisując teksty z internetu i nawet z tego forum stare nie można być uznanym.
I na koniec top co napisałem podpisuje się 4roma rękami ponownie.
Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku, szkoda tego forum na tego buraka.
Temat proszę wywalić do kosza, jest nieaktualny.
Bez odbioru.
Hipokryzja jest mało widziana, zakładałem tematy o kulturze, ale jednak pisać dalej nie w temacie sobie można i szukać zaczepek w kółko, można być moderatorem i mieć w dupie wszystko ? bo tak itd.
Bart, a ty dawno byś wyleciał z forum jakbym się nie postawił, więc uważaj, bo jak zechcą w tej łodzi zrobić na Ciebie ustawkę to zrobią.
Corrado - administracja nie została wybrana z użytkowników, a Skolioza dawno temu powiedział - forum jest dla ludzi, użytkowników, więc należało zrobić wybory bo nawet przepisując teksty z internetu i nawet z tego forum stare nie można być uznanym.
I na koniec top co napisałem podpisuje się 4roma rękami ponownie.
Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku, szkoda tego forum na tego buraka.
Temat proszę wywalić do kosza, jest nieaktualny.
Bez odbioru.
Piotr, ale jakim prawem wymagasz od zarządcy forum czyli Skoliozy jakichś wyborów itd? On to prowadzi, On zdecydował żebym Mu pomagał a Ty w kółko jakieś wybory? Może załóż partię, Popek teraz zakłada, modne się to robi.
Można w kulturalny sposób powiedzieć komuś spierd---j w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o dalekiej podróży i nie trzeba walić gównami chamami i innymi inwektywami.
Za dalszy brak szacunku do ogółu tutejszego dostajesz kolejne ostrzeżenie, możesz nawet zorganizować marsz jakiś u mnie pod domem, podam adres jak coś.
I nie będe usuwał posta bo takie masz życzenie, niech zostanie dla potomności i dla Ciebie za jakiś czas.
Można w kulturalny sposób powiedzieć komuś spierd---j w taki sposób żeby poczuł podniecenie na myśl o dalekiej podróży i nie trzeba walić gównami chamami i innymi inwektywami.
Za dalszy brak szacunku do ogółu tutejszego dostajesz kolejne ostrzeżenie, możesz nawet zorganizować marsz jakiś u mnie pod domem, podam adres jak coś.
I nie będe usuwał posta bo takie masz życzenie, niech zostanie dla potomności i dla Ciebie za jakiś czas.
Ostatnio zmieniony 2018-12-28, 21:54 przez corrado, łącznie zmieniany 1 raz.
Lodzermensch
Chyba mam prawo wypowiedzieć moje zdanie? Nie podobają mi się pewne rzeczy na forum, nie podoba mi się jak robi się chlew i nieszanowanie użytkowników. Nie odbieraj mi wolności słowa!
Doceniam to co wtedy napisałeś, a była to czysta prawda.Piotr pisze:Bart, a ty dawno byś wyleciał z forum jakbym się nie postawił
Wiem wiem... "kółko wzajemnej adoracji"Piotr pisze:bo jak zechcą w tej łodzi zrobić na Ciebie ustawkę to zrobią.
Może po prostu załóżcie sobie jakieś swoje forum albo kółko wzajemnej adoracji zamiast się użalać jacy jesteście tutaj ciemiężeni?Bart pisze:Doceniam to co wtedy napisałeś, a była to czysta prawda.Piotr pisze:Bart, a ty dawno byś wyleciał z forum jakbym się nie postawił
Wiem wiem... "kółko wzajemnej adoracji"Piotr pisze:bo jak zechcą w tej łodzi zrobić na Ciebie ustawkę to zrobią.
Lodzermensch
I zaden Comando Ci nie pomoze ..pamietajBart pisze:Piotr napisał/a:
bo jak zechcą w tej łodzi zrobić na Ciebie ustawkę to zrobią.
Wiem wiem... "kółko wzajemnej adoracji"
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
A będę.Bart pisze:Siedź tu i pilnujcorrado1111 pisze:O matulu, dajcie już pocieszyć się weekendem.
Lodzermensch
Jestem za, bede w nim uczestniczyl, a pozniej idziemy wszyscy na wodecorrado1111 pisze: możesz nawet zorganizować marsz jakiś u mnie pod domem, podam adres jak coś.
Ty to już do mnie trafisz z zamkniętymi oczami, o której ten marsz?2ass pisze:Jestem za, bede w nim uczestniczyl, a pozniej idziemy wszyscy na wodecorrado1111 pisze: możesz nawet zorganizować marsz jakiś u mnie pod domem, podam adres jak coś.
Lodzermensch
Panowie mobilizacja pic sie chcecorrado1111 pisze:Ty to już do mnie trafisz z zamkniętymi oczami, o której ten marsz?2ass pisze:Jestem za, bede w nim uczestniczyl, a pozniej idziemy wszyscy na wodecorrado1111 pisze: możesz nawet zorganizować marsz jakiś u mnie pod domem, podam adres jak coś.
Znowu po krótkiej przerwie widzę że są jakieś nieścisłości na forum. Nie wiem o co chodzi ale panowie ogarnijcie się proszę. Czy nie można normalnie tutaj wejść jak kiedyś i poczytać normalne tematy nie trafiając na takowe ?
Proszę was zbliża się konkurs i może bardziej byście popracowali nad rozreklamowaniem forum i Kultury w Polsce Retromtb, a nie nad robieniem znowu zamętu Kiedy to się w końcu skończy ?
Proszę was zbliża się konkurs i może bardziej byście popracowali nad rozreklamowaniem forum i Kultury w Polsce Retromtb, a nie nad robieniem znowu zamętu Kiedy to się w końcu skończy ?
Ostatnio zmieniony 2018-12-28, 22:53 przez Lukanio, łącznie zmieniany 1 raz.
Też bym chciał.Lukanio pisze:Znowu po krótkiej przerwie widzę że są jakieś nieścisłości na forum. Nie wiem o co chodzi ale panowie ogarnijcie się proszę. Czy nie można normalnie tutaj wejść jak kiedyś i poczytać normalne tematy nie trafiając na takowe ?
Lodzermensch
przeczytaj posty Piotra ...Lukanio pisze:Nie wiem o co chodzi
Campagnolo record OR
Mavic Geo Dakar
XTR M 900
Deore XT 732/5
Ritchey 2/9
Deore XT 739
Mavic Geo Dakar
XTR M 900