Zostają mi po serwisach czasem ciekawe części z rowerowe i nie wiadomo co z nich zrobić.
Na początek korpusy piast . . ..
macie jakieś pomysły ?
świecznik i wazon na kwiatka - idealny zestaw do salonu
Mountain Cycle San Andreas
Trek Y Five - 0
YT Tues
Trek Y Five - 0
YT Tues
Śiwcznik ? jako podstawka do "podgrzewacza , trzeba przymierzyć, ale wazon ? a miałeś w ręku piastę ? czy ona jest wielkości wazonu ?
Rączka do spłuczki, ale taki kible wyszły z użytkowania dawno temu.
mały wazon mały kwiatek - ale co ja tam wiem jak nigdy piasty w reku nie miałemPiotr pisze:Śiwcznik ? jako podstawka do "podgrzewacza , trzeba przymierzyć, ale wazon ? a miałeś w ręku piastę ? czy ona jest wielkości wazonu ?
Mountain Cycle San Andreas
Trek Y Five - 0
YT Tues
Trek Y Five - 0
YT Tues
Jak nic ciekawego nie wymyślisz to zawsze masz jeszcze dwie opcje. Jedna to zepsuć, a druga zgubić
:)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
corrado1111, Mistrz!
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Ze swojej strony proponuję anatomiczny masażer - w sam raz na ból pewnej części ciała.
Ten korpus DT Swiss wydaje się najlepszy.
Ten korpus DT Swiss wydaje się najlepszy.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Re: Coś z czegoś
#15Super pomysły z tym majsterkowaniem, ja części zwykle oddawałam lub puszczałam za grosze na allegro, a tu proszę tyle inspiracji:)