Hej, zlot tuż tuż i na bank wielu osobom mam coś na niego przywieźć.
Pamiętam o Ojcu Dyretkorze, o Rurokurze, o Aldku.No i to chyba na tyle co pamiętam.
Proszę każdego kogo nie wymieniłem a coś mam mu zabrać z domu aby mi przypomniał tutaj albo PM.
Również jeśli coś z mojej aukcji się komuś podoba a chciałby przy ognisku ponegocjować cenę tego to proszę dać znać to zabiorę grata ze sobą.
Dla mnie możesz zabrać wysłane przez Skoliozę redukcję na rurę sterową i uszczelkę zewnętrzną na piastę, bo podobno od dłuuuuższego czasu u Ciebie leżą i się kiszą :P
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Nooo, a ja się zastanawiałem co to jest i po co mi to przysłano razem z mostkiem.Nikt mi słowa nie powiedział i wywaliłem to do mojego pudełka z gratami drobnymi a jest ich milion.Teraz chyba trzeba będzie wzywać psa tropiącego żeby to znaleźć.I tak dobrze że tego nie wyrzuciłem (chyba, taką mam nadzieję).Później spróbuję to znaleźć.focker pisze:Dla mnie możesz zabrać wysłane przez Skoliozę redukcję na rurę sterową i uszczelkę zewnętrzną na piastę, bo podobno od dłuuuuższego czasu u Ciebie leżą i się kiszą :P
Lodzermensch
Sztycę mocną weź, bo ta co była rok temu w tandemie, to jakiś badziew był 

Moje skromne dzieła: -> http://rpk.ehost.pl/wp/kategorie/rowery/
e, e, e!corrado1111 pisze:Nooo, a ja się zastanawiałem co to jest i po co mi to przysłano razem z mostkiem.Nikt mi słowa nie powiedział i wywaliłem to do mojego pudełka z gratami drobnymi a jest ich milion.Teraz chyba trzeba będzie wzywać psa tropiącego żeby to znaleźć.I tak dobrze że tego nie wyrzuciłem (chyba, taką mam nadzieję).Później spróbuję to znaleźć.focker pisze:Dla mnie możesz zabrać wysłane przez Skoliozę redukcję na rurę sterową i uszczelkę zewnętrzną na piastę, bo podobno od dłuuuuższego czasu u Ciebie leżą i się kiszą :P
pytałem przed wysyłką czy mogę dorzucić "graty dla Grześka"

Raz to nie pamiętam że pytałeś a drugie to na graty nie wyglądało, myślałem że Ci coś przypadkiem wpadło jako wypełnienie jak u mnie dętki:)skolioza pisze:e, e, e!corrado1111 pisze:Nooo, a ja się zastanawiałem co to jest i po co mi to przysłano razem z mostkiem.Nikt mi słowa nie powiedział i wywaliłem to do mojego pudełka z gratami drobnymi a jest ich milion.Teraz chyba trzeba będzie wzywać psa tropiącego żeby to znaleźć.I tak dobrze że tego nie wyrzuciłem (chyba, taką mam nadzieję).Później spróbuję to znaleźć.focker pisze:Dla mnie możesz zabrać wysłane przez Skoliozę redukcję na rurę sterową i uszczelkę zewnętrzną na piastę, bo podobno od dłuuuuższego czasu u Ciebie leżą i się kiszą :P
pytałem przed wysyłką czy mogę dorzucić "graty dla Grześka"![]()
Lodzermensch