Balance na okładce pomysl ciekawy ale jeszcze musicie jakies modelki zorganizować co by rowery prezentowały. Podkładki pod kubki były by ciekawe ale kalendarz mi sie podoba.
Moderator:corrado
To było na podforum a wtedy nie miałeś tam dostępu.Skeevo pisze:Jakiś kalendarz był w zeszłym roku? Kurka nie wiedziałem
No tak... fajne rzeczy to tylko tamcorrado1111 pisze:To było na podforum a wtedy nie miałeś tam dostępu.
przed kupa czy po ....kupiePiotr pisze:zebyście nie mówili że dup nie ma to moze niech każdy zrobi swoje dupsko od tyłu
Ja jestem za. Trzeba tylko dobre zdjęcia skołować. Powinienem jakieś swojego roweru znaleźć - jak nie to zrobię.Matko Boska zarysy, projekty , ale macie filozoficzne problemy Firm które oferują takie kalandarze na allegro jest od groma.
13 zdjęć (jedno ładne na okładkę)
12 fajnych furek z forum
na szybko typy:
-Chesini Marcina
-Kona Kula Skeevo (jak Piotr kiedyś mu koła wyślę )
-Piton GS Delirum (dla ortodoksów zmieniłbym do fotek gripy)
-Scott Pro Snacka (jak wyżej tylko tutaj mostek :)
-Aldka Kona Cinder Cone
-Gerwazego Cinelli The Next Machine
-GT LTS Cardamona (jak jest na chodzie)
-GT Avalanche Aldka (jak dorobił widelec pod kolor)
-Marcina La Italiana bunga bunga (jakoś tak to leciało :)
-Fockera Bontrager
-Adamello GT Tequesta
-Piotra Kona
masz mnie, za szybko przeleciałem listę...sztopi17 pisze:A Gerwazego Next Machine to nie e-stay A na okładkę Corrado z dopalaczami
noooo ja tez moge byc zafocker pisze:Ja jestem za. Trzeba tylko dobre zdjęcia skołować. Powinienem jakieś swojego roweru znaleźć - jak nie to zrobię.
Jak inni wymienieni?
Można jeszcze bardziej?Gerwazy pisze:Jakby co to mam surowizny Cinelki w raw'ach, ale myślę że jakby miał trafić do publikacji to sesję bym powtórzył i bardziej się przyłożył