No to Cardamon, nie potrzebnie wczoraj się rzuciłeś na Suchego, który pisał że ma projekt i chciał się wszystkim zająć. I nie stawiał śmiesznych warunków że albo mój rower będzie w kalendarzu albo róbcie se sami
Moderator:corrado
dokładnie tyle że wyjdzie 2x drożej, najbardziej zadowolony będzie Bard, 12x jego białe DBpolonezGLE pisze:Czyli kazdy robi sobie kalendarz ze swoim rowerem/rowerami i bedzie sprawiedliwie Trzeba tak od razu było...
czyli zrzekasz sie miejsca dla Twojej Endorfiny na rzecz rowerów innych użytkownikówsnack pisze:eno na swój rower to się możesz gapić codziennie, po co ci jeszcze w kalendarzu??
Zdjęć są ze dwa, a odcinek piąty właśnie idzie.suchy1704 pisze:Stworzyłem nowy temat w sprawie zdjęć do kalendarza, proszę wrzucać fotki do tego tematu lub ewentualnie linki do zdjęć...
Ale ja już nie mam roweru, zrobię miejsce nowszym zabytkom.snack pisze:Trzeba chyba rozszerzyć listę, bo a nuż ktoś nie da rady, albo będą kiepskie zdjęcia. Żeby było z czego wybierać!
No i uważam że bez roweru Ojca Dyrektora nie może się obejść, tak samo jak np. Yvesa no i oczywiście corrado
cardamon pisze:umówny się że każdy wymieniony z poniższej listy do 10go grudnia przygotuje 3 zdjęcia (proponuje 2 poziome i jedno pionowe) wrzucicie je do mnie na maila ja je wrzuce na swoje picassa, zrobie 2-3 projekty kalendarza, 2-3dni podeliberujemy nad nimi, coś wybierzemy i wyślę projekt do druku
do 10-go grudnia poproszę o zdjęcia na adres cardamon81(wiadomoco)gmail.comsztopi17 pisze:Matko Boska zarysy, projekty , ale macie filozoficzne problemy Firm które oferują takie kalandarze na allegro jest od groma.
13 zdjęć (jedno ładne na okładkę)
12 fajnych furek z forum
na szybko typy:
-Chesini Marcina
-Kona Kula Skeevo (jak Piotr kiedyś mu koła wyślę )
-Piton GS Delirum (dla ortodoksów zmieniłbym do fotek gripy)
-Scott Pro Snacka (jak wyżej tylko tutaj mostek :)
-Aldka Kona Cinder Cone
-Gerwazego Cinelli The Next Machine
-GT LTS Cardamona (jak jest na chodzie)
-GT Avalanche Aldka (jak dorobił widelec pod kolor)
-Marcina La Italiana bunga bunga (jakoś tak to leciało :)
-Fockera Bontrager
-Adamello GT Tequesta
-Piotra Kona
umówmy się że 1os/1 rower/1rok, brakuje mi tu projektu Ojca Dyrektora
u mnie pogoda letnia zdjecie z wczorajszego wyjazducardamon pisze:coś czuje ze bezie problem, bo wszyscy porobią jesienno zimowe fotki a tu jeszcze mamy bardziej zielone miesiące w roku
Ty taki i owaki, włoszka ma być i już:)marcin74 pisze:sztopi17 jak bedziesz ogarnial kalendarz to wsadz tego Canona zamiast Wloszki
tylko prosze nie dyskutuj z wlascicielem bo z nim ostatnio jakos ciezko sie gada
[url=https://lh4.googleusercontent.com/-FvGP ... width="640]Obrazek[/URL]