Zapraszam na pierwszą część vloga poświęconemu rowerom retro. Film stworzył mój kolega Paweł z którym znamy się już kupę czasu.
Udostępniłem mu jeden z moich rowerów a jest nim Nakita.
https://www.youtube.com/watch?v=XJvU-t95e0k&t=0s
Re: VLOG Retro Enduro
#3Fajny vlog i czekam niecierpliwie na kolejny o twoich maszynach ;) Ale jak kolega mówi że nie skręca, nie hamuje albo pomimo hamowania jedzie dalej to tak nieładnie z jego strony ;D
#4Cóż powiedzieć... Ja mu udostępniłem rower, nie wiedziałem jaka będzie forma i przekaz. Wyszło jak wyszło, ale zawsze coś
Nakręciliśmy też odcinek jak opowiadam o swoich projektach, ale nie wyszło to za dobrze. Muszę się merytorycznie przygotować do tego.. wiecie daty,nazwy,systemy itp. A jest tego sporo, a do tego nie chcę palnąć jakiejś gafy ,a potem będą mnie palcami pokazywać
Nakręciliśmy też odcinek jak opowiadam o swoich projektach, ale nie wyszło to za dobrze. Muszę się merytorycznie przygotować do tego.. wiecie daty,nazwy,systemy itp. A jest tego sporo, a do tego nie chcę palnąć jakiejś gafy ,a potem będą mnie palcami pokazywać
#5Ale w sumie nic odkrywczego nie powiedział. Wiadomo że retro MTB nie ma się co przymierzać do współczesnego fulla enduro na 29kach. Jak dla mnie nie o to w retro przecież chodzi. Jedno mi się nie podobało faktycznie, że kwintesencją dla niego jest teraz ebike - to już niech lepiej przesiądzie się na endurówkę elektryczną.
PŁACĘ ZŁOTEM Tioga Psycho K Skin Wall; Mostek ahead srebrny ControlTech mocowanie kiery na jedną śrubę, 1i 1/8 cala ,120mm
#7Super :)
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .