Szukam chętnego na wyjazd Transalp
#1Czołem. Wybieram się w tym roku tradycyjnie na Transalp. Współtowarzysze mi się pokruszyli, dlatego szukam chętnego. W dwie/trzy/cztery osoby zawsze raźniej. Wyjazd w przyszłym tygodniu, czyli od 17 sierpnia - ale jak ktoś woli to możemy wyjechać nawet w niedzielę. Gwarantuję pomoc w doborze ekwipunku, wyznaczę trasę, poprowadzę, zorganizuję noclegi. Jeżdżę od kilku lat w taki sposób, więc doświadczenie mam duże. Wyjazd z całym ekwipunkiem w plecaku. Jeśli chcesz przeżyć fajną przygodę bez płacenia grubych tysięcy za przewodnika, to pisz śmiało. Po szczegóły dzwońcie lub piszcie PW.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .