- Rama (50 cm) Cr-Mo firmy Scout Odmalowana
- Pełna grupa shimano 105 2x8 (1055)
- Klamkomanetki sprawne 105 STI (stan idealny)
- Koła Mavic CXP33 (tył piasta Ultegra 10s przód 105) mam dodatkowo piasty Shimano 105 (1055) ale wolę błyszczące i nowe ;)
- Opony, owijki, kable, pedały i łańcuch Shimano HG40
- Stery i wkład suportu Shimano na łożyskach maszynowych
- Mostek Giant EXT regulowany i bardzo rzadki.
Zdjęcie:
Kilka zdjęć więcej:
http://tufotki.pl/BF0ag
Nie krzywdź go nieoryginalnymi naklejkami.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Przylaczam sie do.prosby Pana powyzej
Mostek dyskusyjny ale rower ok
Mostek dyskusyjny ale rower ok
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
malowany proszkiem?
czemu nie czerwony
przeca wiadomo że czerwony szybszy...
co to scout?
czemu nie czerwony
przeca wiadomo że czerwony szybszy...
co to scout?
centurion accordo gt '88, gary fisher big sur '99, trek singletrack 950 '95, romet-universal '82, centurion-ritchey '90-91, nishiki bombardier '94, peugeot black rock '90, univega dual action-pro '96, koga-miyata traveller '91/ ramy; wheller 6600 '93, centurion accordo '87, katrga dx '90 /było: muddy fox courier comp '92, peugeot mackenzie '92, giant cold rock '90, '91, '92,
Niem mam pojęcia - nawet wysłałem zdjęcie wraz z zapytaniem do Scout-a. W odpowiedzi dowiedziałem się że i owszem Scout oferował takie ramy gdzieś koło 2000 roku natomiast oni już nie mają dokumentacji i nie pamiętają tego modelu - w oryginale rower był podobno żółty - ja go kupiłem w kolorze czarnym więc z nalepką Scout na widelcu... Tak był malowany proszkowo