jednak jak to z fulem bywa przytyło się około 800 gr. mam taki kaprys aby przez zimę spróbować to jakoś zrzucić więc jeśli macie jakieś ciekawe graty [ lekkie ] które chcecie się pozbyć to proszę tu coś wklejać , wszelkie pomysły, modyfikacje mile widziane [ adamelo zaraz każe mi frezarkę zakupić

to co nie będzie podlegać zmianie to oczywiście rama , koła z oponami , korby , mostek chyba też już mam , rogi już odchudziłem do 48gr więc też zostają , przerzutka tył i przód [xtr ] pewnie też zostanie , manetki xtr [ 8rz. ]
zostają
reszta chyba do podmianki jeśli ktoś będzie miał ochotę na parę gratów to istnieje możliwość wymiany
klamki avid mag ti [ pomarańczowe ?? ] , szczęki avid ti szare , amortyzator scareb [ tylko zostanie sprzedany jak będzie z przodu lżejszy sid ] kierownica roox , mostek smica , niewiele tego ale może się uszczknie paę gramów
fotki sie pojawią jak się rama polakieruje trochę mi to zajmie czasu bo dość nietypowe malowanie będzie
na początek zapytam się o lekką sztycę 30,9 oraz klamki hamulca pod v-ki [ lekkie i muszą być skuteczne

jeśli ktoś coś ma to dawać cynk