RAMA: GT 93/94 20cali Backwoods, na tylnym haku jest wybite 7005 (stop?) i sn: H4J...... , rama była już raz piaskowana i malowana, wymaga sporo pracy ale w najbliższym czasie bedzie poddana szkiełkowaniu i malowaniu, raczej tradycyjnemu, proszkowe mi sie nie podoba
WIDELEC: Diamond Back 100% Cr-Mo, bedzie piaskowany + malowanie pod kolor ramy / edit: Biały
KOLOR:- niestety nie polerowane aluminium jak prosto z fabryki ze względu na stan ramy, będzie albo oliwkowy metalik albo zółty brudny (musztarda;) metalik / edit: Yeti (RAL 5018)
SZTYCA: ------------------ Roox MXC czarna
MOSTEK: ------------------ Kore Lite Stem 3D srebrny
KIEROWNICA: ---------- Kore Lite Bar srebrna
CHWYTY: ----------------- ODI ATTACK - przeźroczyste lekko niebieskie
KLAM-MANETKI: ---------- Deore XT ST-M739
PRZERZUTKA PRZÓD: --- Deore LX FD-M560 down swing 31,8mm dolny ciąg
PRZERZUTKA TYŁ: -------- XTR RD-M952
KORBA: ------------------------ Deore LX ?
SUPORT: ---------------------- Deore LX / XT?
STERY: ------------------------- FSA Orbit Extreme
HAMULEC PRZÓD: -------- Deore LX BR-M600
HAMULEC TYŁ: -------------- Deore LX BR-M600
Będe uzupełniał spis cześci na bierząco, rower ma stanać jak najszybciej (do wiosny) na kołach i jeździć, potem zatroszcze się o jednolity "epokowo" osprzęt :)

Mam problem z chwytami, zamontowałem je "na wodę", korki wbiłem młotkiem, bo cieżko wchodziły - grube ścianki kierownicy, po wyschnięciu środkowa cześć chwytów sie obraca, , przez wbite korki już chwytów nie zdejmę, musiał bym je zniszczyć, chciałbym coś tam wstrzyknać igłą żeby wyschło i zablokowało chwyty i jednocześnie nie zmieniło przypadkiem koloru z przeźroczystego niebieskiego na np. brązowy ;) polecacie coś...
Szukam obręczy SunRims CR18 ale na 32 otw. , wszędzie są ale na 36, ktoś coś słyszał ?
Pozdrawiam
Kuba