Dokładnie. Przecież te lakiery są przystosowane do pracy w oleju pod ciśnienem - nie ma przeciwwskazań.corrado1111 pisze:No a czemu nie?:)Retromen pisze:hot00r lakierem do paznokci???
Znalezienie tej instrukcji w necie zajęło mi 5 min. Masz podany link w temacie dotyczącym tego widelca.hit00r pisze:No a co napiszesz o Marzocchi Bomber X-fly z 2001 rokufocker pisze:
Ile i czego tam lać ?
Szukałem manuala ale nie znalazłem tego co by było odpowiednie wiec zalałem "na czuja" chyba 5W albo 7,5W Motorex'a.
Pewnie tak. Ja Brunoxa nigdy nie używałem do walenia po uszczelkach. Bez sensu jest wg mnie smarować amora od tej strony.kapelusznik pisze:Czy nie podobnie było z brunoxem? RS zalecał do stosowania, potem pojawiły sie głosy, że (nieumiejętnie) stosowany może szkodzić a RS ostatecznie wycofał się z polecania tego środka.focker pisze:
Warto też się zresztą zastanowić, dlaczego RS już nie zaleca RedRuma w swoich amorach i przestał go oferować jako swój środek smarny.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Do sida only niebieski)corrado1111 pisze:Koleżanka ma Studio Paznokcia, muszę Ją popytać co poleca do Sida,
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike
Kiedyś tak się robiło jak były sznyty na Monsterze ... i to się o dziwo nie przecierało.Retromen pisze:hot00r lakierem do paznokci???