Już chyba poszły, ale wizualnie średniawo wyglądałyskolioza pisze:Foto widać - bez zielonych będzie smutno...
czarne Avidy miał niedawno Dr Resor chyba
Miał, ale sprzedał.skolioza pisze: czarne Avidy miał niedawno Dr Resor chyba
A rower świetny. Bardzo mi się podoba.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Kuba możesz poprawić zdjęcie bo u mnie nic nie widać?
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
Teraz widzę, ten rower nigdy nie przestanie mi się podobać
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
W sumie racja, wolę ramę trochę mniejszą niż trochę większą. Chociaż jak zgrabna i schludna, i dobrze poskładana to i duży rower też wygląda spoko.
Dzisiaj w końcu wziąłem się za niego, wrzuciłem fotę na szybko w link. Jestem ciekaw tych opon, byle się nie zakopywały w piachu.
Dzisiaj w końcu wziąłem się za niego, wrzuciłem fotę na szybko w link. Jestem ciekaw tych opon, byle się nie zakopywały w piachu.
Re: składak cr-mo rychter
#131Barcik lata lecą a Ty dalej jak to przysłowiowe dziecko we mgle. Zrobiłeś ze swojego wątku funpage alliexpres i dziwisz się , że userzy z zamiłowaniem do rowerów z poprzedniej epoki mają z Ciebie ubaw ?
Rower wyszedł bardzo surowo . Mi się podoba , ale pierwsza wersja w kolorze czerwonym była najlepsza! Pozdro
#132Nie chodzi o wygodę. Że z Aliexpress i na tym forum nie przystoi takie siedzenie.
#135Misiek jeden pękł już dawno i nie miałem innej do kompletu. Te Onzy są całkiem spoko, tylko niestety w piachu jadą jak chcą.
#136Fajny taki surowy,podobają mi się takie konstrukcje wydaje się taki minimalistyczny.
#137Fajnie, że składak jest dalej w Twoim posiadaniu i ewoluuje P-Bone super opcja do tej ramy . Dalej podtrzymuje to, że ten rower nigdy nie przestanie mi się podobać
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'97 Cannondale M900
#138No, wypadałoby już napęd wymienić, a opony giną w oczach - tylna już jest prawie łysa. I wypadło to plastikowe siedzenie, obecnie Selle Italia Novus.
https://photos.google.com/share/AF1QipP ... IyOVJfZ0RR
https://photos.google.com/share/AF1QipP ... IyOVJfZ0RR
#139Siodełko ustawione jak do jazdy na czas, ale nie widzę lemondki.
Poziomicy brak ?
Poziomicy brak ?
#140Co wy z tą poziomicą? Siodło siodłu nierówne. Miałem kiedyś Setlaza, który musiał być tak nachylony, inaczej usiedzieć nie szło.
Innym razem trafiło się jakieś San Marco - jedno z pierwszych tych dwuczęściowych - i tam było na odwrót.
Innym razem trafiło się jakieś San Marco - jedno z pierwszych tych dwuczęściowych - i tam było na odwrót.
#141a to ciekawe, bo siodło ustawia się poziomicą, jeśli nie da się siedzieć to oznacza że mamy kłopot z geo ramy i całości.
#143Nie my jako forum tylko Piotr ma coś z tym narzędziem.bimbrownick pisze: ↑2019-08-05, 08:11Co wy z tą poziomicą? Siodło siodłu nierówne. Miałem kiedyś Setlaza, który musiał być tak nachylony, inaczej usiedzieć nie szło.
Lodzermensch