ALE NADAL JEST BRZYDKIBart pisze: Na razie nic więcej mi nie potrzeba

Takie olewactwo świadczy o tobie jak najgorzej ... nie ważne czy amor kosztował 500 czy 5000 zł.Bart pisze:XC30 przejechał bez żadnego przeglądu ani naprawy ponad 10000 km. Myślę, że Raidon nie będzie gorszy
Ech ... to zupełnie tak jak byś powiedział że ktoś kto pracuje w biurze a nie na budowie może się myć raz na tydzień bo się nie ubrudzi ...Bart pisze:Przestań, przecież na mazurach jest płasko. Amor nie pracuje więc się nie zużywa
Hitek ...kumasz ty chociaz trochehit00r II pisze:Ech ... to zupełnie tak jak byś powiedział że ktoś kto pracuje w biurze a nie na budowie może się myć raz na tydzień bo się nie ubrudzi ...Bart pisze:Przestań, przecież na mazurach jest płasko. Amor nie pracuje więc się nie zużywa
Ty na pewno KUMASZ.marcin74 pisze: Hitek ...kumasz ty chociaz troche![]()
chinszczyznaCo o tym sądzicie ?
NIE WARTO oszczędzać na bezpieczeństwie.Bart pisze: Zastanawiam się nad zakupem tych części:
Co o tym sądzicie ?
Sorry ale skoro jesteś przekonany to po co nas pytasz?Bart pisze:Na Ali jest tego mnóstwo. Pół świata jeździ na chińskim karbonie.
To posłuchaj nas choć raz i nie kupuj.Bart pisze:Nie jestem przekonany. Jakbym był to już bym się pochwalił zakupem
Ha ha ha haaldek pisze:Dajcie mu spokój on i tak to kupił. Szkoda strzępić języka
Niemniej, jak się chłop okaleczy to będzie mi brakować świeżych newsów w tym wątku, jednak to frajda jest
Mamy tu już takiego, cały czas uprawia monologi.aldek pisze:Dajcie mu spokój on i tak to kupił. Szkoda strzępić języka
Niemniej, jak się chłop okaleczy to będzie mi brakować świeżych newsów w tym wątku, jednak to frajda jest
bo pewnie problem lezy w zbyt duzej ilosci zywicy do wyngla. Dlatego te tanie ramy wynglowe sa tanszesztopi17 pisze:Nie wiem kto jeździ , ale kiedyś trafiłem na "pokaz" chińskiego karbonu w lokalnym rowerowym. Przycinali brzeszczotem karbonową kierownicę Ritcheya i jej kopię z ali. Oryginał twardy jak kamień , przy chińczyku szedł jak nóż w masło. Można oszczędzać na częściach eksploatacyjnych , ale tutaj chodzi o bezpieczeństwo.
Ciiiiiichooooooocardamon pisze:Bart dlaczego Ty ten rower tu prezentujesz ? Forum mocno ukierunkowane a Ty nas zamęczasz od 22 stron tym samym mało interesującym wozidłem jakich wiele na ulicach.