W niedawnym czasie dorwałem fajny set od Cannondale'a. F400 katalogowo rocznik 2000 z numerów ramy wyprodukowano 1999.Headshok pojechał do serwisu Headshok.pl i zobaczymy co z nim będzie.
Co chcę zrobić do zakończenia projektu:
1.Opony IRC
2.Epokowe pedały, ktoś coś ?
3.Siodło, może jakiś model od Cannondale(koniecznie czarne), lecz obecne które sie znajduje WTB jest dla mnie bardzo wygodne.
4.Koła ogólnie chciałbym na Crossmaxach 1 ale ciężko o nie, a F400 bardzo ładnie by się prezentowała na nich, bo obecnie mam Mavic 221.
5.Pomalować od nowa rogi od GT bo bardzo moim zdaniem pasują.
Reszta opisu części gdy złożę rower w całość ;)
Jakieś rady lub pomysły co mógłbym zmienić ?
już poprawiłem, dałem na ten Dysk Google może on coś się pierniczy.corrado1111 pisze:U mnie się foto nie wyświetla.
Spokojnie teraz jest smutny ale ogólnie rower odzwierciedla mój styl. W F400 ma królować czarny kolor i polerowane alu ;) Postaram się żeby rower wyglądał naprawdę fajnie ;)
Coś się pierniczy z linkiem jak dam na podgląd, dałem zwykłu link...corrado1111 pisze:Nie jest spoko, dalej się nie wyświetla:)
Ja widzę - jak będą czerwone dodatki (IRC + ew dodatki na siodle czy inne detale, byle nie pancerze) to może nie być smutno
Jak będzie tylko czarno to będzie smutno....
BTW widuję na mieście ładne F400 z żłótymi napisami - rower bez kolorowych dodatków a same napisy już robią robotę
Jak będzie tylko czarno to będzie smutno....
BTW widuję na mieście ładne F400 z żłótymi napisami - rower bez kolorowych dodatków a same napisy już robią robotę
Te napisy są jakieś dziwne, gdy nie ma słońca nie widać ich bardzo a jak słońce na nie pada to tak jakby wyłaniaja się z lakieru :p
Tak Skoli ! też myślałem nad czerwonymi dodatkami :P
Tak Skoli ! też myślałem nad czerwonymi dodatkami :P
Mam oryginalne siodło cannondale i wyrzuciłem je ze scalpela po 50 kilometrach dożywotnio. Także jeśli masz już wygodne siodło to nie koniecznie kombinowanie jest wskazane. :)
Tak myślę myślę i nco do koloru czerwonego to moze chyty, i gumki ochronne do hamulcy :P Bo ogarnąć IRC z czerwonym paskiem to już wiekowa chwila... Ogólnie były takie IRC ?
Hmmm tak na niego patrzę i dochodzę do wniosku że ... powinien być w dziale Retro bo przecież jest z 2000 roku
Rama jak to Cannon - ładna i stylowa.
Koła mam do niej SUPER na sell gdybyś chciał - obręcze ceramiczne Mavic 517 sygnowane jako Veltec Wheels , czarne szprychy i nyple od DT , piasta przód DT Hugi srebrna , tył ...Ringle 439 ale obręcz do wymiany
Czerwone IRC ciężka sprawa ... może Panaracer
Koła mam do niej SUPER na sell gdybyś chciał - obręcze ceramiczne Mavic 517 sygnowane jako Veltec Wheels , czarne szprychy i nyple od DT , piasta przód DT Hugi srebrna , tył ...Ringle 439 ale obręcz do wymiany
Też myślałem nad Panami ale jednak poczekam na fajne IRC nie muszą być już koniecznie z czerwonym paskiem.hit00r II pisze:Hmmm tak na niego patrzę i dochodzę do wniosku że ... powinien być w dziale Retro bo przecież jest z 2000 roku
A Wstawiłem do działu 2000+ żeby nikt mi tutaj nie myndolił :P
Jeśli zamiat Crossmaxów chciałbyć doś na Coda 901 (czyli DT Hugi) to mam cos fajnego do zaoferowania. Tylna piasta nowa, przednia jak nowa.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
CODA to DTfocker pisze:Jeśli zamiat Crossmaxów chciałbyć doś na Coda 901 (czyli DT Hugi) to mam cos fajnego do zaoferowania. Tylna piasta nowa, przednia jak nowa.
Czyli można powiedzieć że twe moje koła też są na CODA
Nie do końca. Niższe modele Coda top był Sachs. Tylko najwyższe 901 to DT.
Moje piasty i obrcze są srebrne. Wg mnie jednak jak w tym rowerze dasz czarne koła, to kiepsko to będzie wyglądać. Dlatego pomyślałem o moim zestawie.
Moje piasty i obrcze są srebrne. Wg mnie jednak jak w tym rowerze dasz czarne koła, to kiepsko to będzie wyglądać. Dlatego pomyślałem o moim zestawie.
Daj tu jakieś foto swoich kół żeby kolega wiedział czy mu pasują.focker pisze:Nie do końca. Niższe modele Coda top był Sachs. Tylko najwyższe 901 to DT.
Te moje wylądowały w temacie "Szpejka z lat dawnych" bo sam nie bardzo się orientuję.
Ciekawe jak się ten magik od Headshoka spisze bo sam chcę do niego wysłać.
A ty dla czego nie odpisujesz na moje PW
Jestem poza domem. Nie mam jak zrobić zdjęć.
hit00r Sam nie wiem jak będzie ale poczekaj na moją opinię. Po niedzieli będę wiedział co i jak.
focker O fajnie by było jak byś fotke dał. A jakie wymiary tyl piasty ? przednia na 9 oś ?
focker O fajnie by było jak byś fotke dał. A jakie wymiary tyl piasty ? przednia na 9 oś ?
OMFG Co to za potwórskolioza pisze:
Na tandemie nie da się jeździć ... usiłowałem i to jest masakra
Poszukaj na Ebay'u ... tam na pewno znajdziesz nowe opony tylko że cena może ciebie zwalić z nóg
Jeśli chcesz z czerwonym paskiem to nadal obstaję przy Panaracer - kolor jest intensywniejszy.
Słabe są te opony. Szybko pękają i tracą kolor. Z czerwonych polecam Panaracery
Trwałe i bez problemu kupisz nówki sztuki ;)
Trwałe i bez problemu kupisz nówki sztuki ;)
Możesz jeszcze pomyśleć o CAŁYCH czerwonych Michelinach do DH wtedy koloru ci nie zabraknie.Lukanio pisze:Czy może ładniejsze mające czerwony bieżnik a ścianki czarne ?
A rower będzie sam jechał
U mnie w sklepie chyba została jeszcze jedna nowa sztuka.
Mega to wygląda :D już wczoraj pomyślałem o miśkach i chyba będę miał używki ale w dobrym stanie
Panowie mam problem z rowerem podczas jazdy dochodzi brzęczenie z przedniej okolicy roweru(chyba) ciężko stwierdzić. Podczas pedałowania bardziej sie to nasila. lecz gdy tez jade szybko rowerem to słychać ale mniej a praktycznie wcale. Rozglądałem się podczas jazdy ale bardzo ciężko to namierzyć...
Ktoś miał porobny problem ?
Ktoś miał porobny problem ?