Szczerze... Koszt zaplecenia dobrych lekkich kół zwykle przewyższa zakup Spinnergy.adek pisze: Spinergy super wyglądają ale to może zostawię na przyszłą zimę. Nie ten budżet
pozdrawiam
xMekpx
Szczerze... Koszt zaplecenia dobrych lekkich kół zwykle przewyższa zakup Spinnergy.adek pisze: Spinergy super wyglądają ale to może zostawię na przyszłą zimę. Nie ten budżet
Dobre lekkie koła nie sypią się jak spinergy, nie miotają na boki przy jakimkolwiek wietrze, chociażby bąku kolegi jadącego obok... I btw, są aerodynamiczne jak ściana.mekp pisze:Szczerze... Koszt zaplecenia dobrych lekkich kół zwykle przewyższa zakup Spinnergy.adek pisze: Spinergy super wyglądają ale to może zostawię na przyszłą zimę. Nie ten budżet
pozdrawiam
xMekpx
Nie zaprzeczam jednak z kontekście ceny sprawa wcale nie wygląda tak zaporowo.Wojtas pisze:Dobre lekkie koła nie sypią się jak spinergy, nie miotają na boki przy jakimkolwiek wietrze, chociażby bąku kolegi jadącego obok... I btw, są aerodynamiczne jak ściana.mekp pisze:Szczerze... Koszt zaplecenia dobrych lekkich kół zwykle przewyższa zakup Spinnergy.adek pisze: Spinergy super wyglądają ale to może zostawię na przyszłą zimę. Nie ten budżet
pozdrawiam
xMekpx
Z tego co mnie pamięć nie myli to seryjnie na Crossmax'ach + SID + XTR 952 a reszta Concept.remik76 pisze:mam gdzieś zdjęcie - na jakich komponentach była ta 990 - zawsze polowałem na ten model nigdy jednak nie udało mi się go kupić.
Pomyśl tylko. Jak można tu wkładać Headshocka od Cannona skoro oni toczyli wojnę sądową w tej sprawie?hit00r pisze:A co Headshok ma inną średnicę sterówki ?
Wszystko się da ... tak samo jak wepchnąć ŻÓŁTY mostek do roweru gdzie on totalnie nie pasujeadek pisze:Pomyśl tylko. Jak można tu wkładać Headshocka od Cannona skoro oni toczyli wojnę sądową w tej sprawie?hit00r pisze:A co Headshok ma inną średnicę sterówki ?
Dokładnie, dla mnie też. Ładne zdjęcia i sceneria :) przydałoby się jedno od strony napędu.dancio_yr84 pisze:Dla mnie ten Roox pasuje znakomicie.
jednym pasuje żółty RooX do srebrnej Univegi, innym Thomson do Endorfinyhit00r pisze:CIEKAWE DO CZEGOdancio_yr84 pisze:Dla mnie ten Roox pasuje znakomicie.
Według mnie czerwone siodło i chwyty - pasują do akcentów na ramie, a mostek w tym kolorze mógłby spowodować już przesyt; żółty zaś kontrastuje z resztą i świetnie podkreśla stonowane barwy ramy i widelca.hit00r pisze:CIEKAWE DO CZEGOdancio_yr84 pisze:Dla mnie ten Roox pasuje znakomicie.
Nigdy mi nie szkoda. Lubię jak wszystko jest wykorzystywane do tego do czego zostało stworzone.skolioza pisze: nie szkoda takiego sprzętu na miacho?
No ten rower na miasto akurat raczej tworzony nie był mnie jest szkoda tyrania dobrego sprzętu w mieście, bo później w terenie zdarza się że nie działa tak jak bym chciaładek pisze: Lubię jak wszystko jest wykorzystywane do tego do czego zostało stworzone.