Kandydaci czekają na Wasze głosy!
1. Specialized Stumpjumper M2 1993 - czajnikmtb
więcej: viewtopic.php?f=29&t=9108
2. Anlen Colorado - barneius
więcej: viewtopic.php?f=29&t=9135
3. Sundance Titanal - Retromen
więcej: viewtopic.php?f=29&t=9232
4. BMC Softail GS 1994 - rkopec16
więcej: viewtopic.php?t=7207&postdays=0&postorder=asc&start=15
5. Stevens - Matteusz
6. Giant Team - Krzysztof
7. GT team Avalanche 91 - Gustlik
więcej: viewtopic.php?f=29&t=9266
8. Giant Escaper Expert 1998 - Raf
więcej: viewtopic.php?f=29&t=9263
9. Specialized m2 team edition 93 - Rafał
10. Marin Team Marin - Adrian
11. Cannondale F2000 - Dawid
12. Klein Mantra Pro - Mikołaj
13. Checker Pig CPX4500 - Orfister
więcej: viewtopic.php?f=29&t=9309
14. Marin Team '95 - Piotr
Re: Rower Roku 2021 - głosujemy!
#2Przypomnę nieśmiało że została ostatnia doba na oddanie głosu...
#4Mamy podium!
I miejsce Specialized Stumpjumper M2 1993 Czajnika
II miejsce Marin Team Marin Adriana
III miejsce ex-equo Sundance Titanal Retromena, GT team Avalanche 91 Gustlika i Klein Mantra Pro Mikołaja
Gratulacje!
I miejsce Specialized Stumpjumper M2 1993 Czajnika
II miejsce Marin Team Marin Adriana
III miejsce ex-equo Sundance Titanal Retromena, GT team Avalanche 91 Gustlika i Klein Mantra Pro Mikołaja
Gratulacje!
#5Gratulacje!!!
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'97 Cannondale M900
#7Ja przyznam miałem zgryz pomiędzy Specem Czajnika i Marinem Adriana. Przeważyła błahostka - epokowe opony czyniaca rower w 100% spójnym
#8A Klein miał pozamiatać...
Gratulacje !
Gratulacje !
Moje ogłoszenia
Marin Bear Valley 1996
Marin Bear Valley 1996
#9Hahahah też się z tego śmiałem na facebookach... jak na te manetki dual control to i tak ma zbyt wysokie miejsce
Części na sprzedaż:
https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/1eZ3x/
https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/1eZ3x/
#10Mój zdecydowany faworyt wygrywa , gratuluję!
PŁACĘ ZŁOTEM Tioga Psycho K Skin Wall; Mostek ahead srebrny ControlTech mocowanie kiery na jedną śrubę, 1i 1/8 cala ,120mm
#11Miałem dokładnie tak samo, Marin piękny ale te opony przesądziły z głosem na Speca.
Gratulacje dla wszystkich uczestników konkursu.
Lodzermensch
#12Dziękuje za wszystkie głosy oddane na mój projekt. Było ciężko ale opłacało się poświęcić trochę czasu na jego wykonanie. Teraz rower powędruje na ścianę jako ozdoba :D
#13Marin fajny, taki bardzo funky ale Spec to mega projekt i nie miał właściwie żadnych przeciwników. I co ważniejsze, ta wygrana pokazuje że fajny pomysł jest istotniejszy niż pakowanie kasy w mega drogie komponenty. Szacun Czajnikmtb
#15Też oddałem swój głos na Speca. Najbardziej mi się podobał, sam zresztą mam jakiś tam wklad w niego No i historia powstania ma forum to rzecz nie do przecenienia.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
#16W sumie każdy mój projekt powstawał od samej ramy lub kilkoma podzespołami. Nigdy nie miałem gotowca którego tylko rozebrać wyczyścić i poskładać :) No spec to pomysł kilku osób z forum. Podpowiedzi, kombinacje, uwagi itp. To pomogło zrobić prawdziwego klasyka z 93 roku a ja miałem wtedy 13 lat i zero pojęcia o takich lub innych rowerach. w 1993 roku udało się kupić katalog prego "rowery świata" no i bańka mydlana pękła i tak zaczęła się zajawka. W pewnym sensie ten spec to ukoronrowanie mojej przygody z rowerami. Miejsce na ściance już jest, pozostało zamontować :D
#19W razie co pisze się na oba przedwsieziecia.
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike