Co do osprzętu chyba wszystko widać. Zastanawiam się nad dodaniem czerwonych akcentów. Obejmę sztycy i może podkładki pod mostek. Pasowały by do napisów, czarna rama wydaje mi się trochę ponura.
cieply czerwony napisów niekoniecznie zagra z czerwienią anody
mnie się podoba jak jest -tylko Magic byłby lepszy od Geaxa
co to za korba?
mnie się podoba jak jest -tylko Magic byłby lepszy od Geaxa
Fajny ten Rocky ale co nie co bym pozmieniał. Do tej ramki fajnie by pasowały opony z czerwonym bokiem. Pomyśl nad siodłem z epoki 
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'94 Specialized Stumpjumper (kolor - blood red)
'96 Specialized Stumpjumper Comp
'96 Cannondale M800 Beast of the East
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Niestety wygodne siodło z epoki jeszcze mi się nie trafiło, a kilka już wypróbowałem. Zazwyczaj są zbyt wypukłe na środku.
A próbowałeś Flite-a? Jeżeli nie to zapraszam do mnie do wypróbowania. Mnie osobiście najlepiej podchodzi.Robert pisze:Niestety wygodne siodło z epoki jeszcze mi się nie trafiło, a kilka już wypróbowałem. Zazwyczaj są zbyt wypukłe na środku.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Podoba mi się :) zgryz mam z tym siodłem -pasuje wyglądem i charakterem ale rocznikowo to masakra :)
Fajnie się prezentuje. Zaczynam żałować że sprzedałem swoją ramę, tyle że moja była przemalowana na czerwono i musiałaby trafić do Spa Himayera.
Ten kamień to gdzieś w okolicy Polic? Nigdy nie trafiłem jeżdżąc po Naszych lasach.
Ten kamień to gdzieś w okolicy Polic? Nigdy nie trafiłem jeżdżąc po Naszych lasach.
'92 Kona Cinder Cone
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
'99 Kona Kula
'95 Checker Pig CPX 4050
'96 Cannondale M500
'97 Cannondale M900
'98 Cannondale F1000
Kamień jest w puszczy bukowej nie daleko nadajnika w Kołowie. Polecam miejscówkę.Skeevo pisze:Fajnie się prezentuje. Zaczynam żałować że sprzedałem swoją ramę, tyle że moja była przemalowana na czerwono i musiałaby trafić do Spa Himayera.
Bardzo ładny Rocky.
Tak wogóle to ciekawa marka, której i ja nie odpuszczę.
Tak wogóle to ciekawa marka, której i ja nie odpuszczę.
No własnie też miałem pisać że z tym Indy to tak słabo a z Mańkiem choć beznadziejnie pracowały te widły elastomerowe to wygląda super i fajna zmiana.
BTW - ja to chorowałem kiedys na takiego RM w stali bordowo/żółty chyba CrMo gdzie przejście kolorów to była taka piękna grafika liści klonowych - jakiś topowy model, pamięta ktoś jaki to był?
BTW - ja to chorowałem kiedys na takiego RM w stali bordowo/żółty chyba CrMo gdzie przejście kolorów to była taka piękna grafika liści klonowych - jakiś topowy model, pamięta ktoś jaki to był?
Dzięki za dobre słowo. Maniek od Fockera. Włożyłem do niego bebechy od indy, elastomer + sprężyna więc nie ma tragedii. Na pewno sztywniejszy od żółtej quadry która była wcześniej.
Rower fajny - z Mańkiem znacznie lepiej.
A Ty hit00r masz 35 lat i bawisz się jak przedszkolak w przedrzeźnianie. Żenuła.
A Ty hit00r masz 35 lat i bawisz się jak przedszkolak w przedrzeźnianie. Żenuła.
OLX: https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/OhVB/
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
Są: Bontrager Privateer ; Breezer Lighting ; Cannondale F900 ; Sunn Cross ; Viner Comp Line
Były: Puch ; Wheeler E1 Titanium ; DrJekyll i MrHyde ; FSR ; FSR2 ; Klein ; Puch2 ; Trek ; HKeK ; Endorfina ; Jose .
YCH TY MYSIKRÓLIKU TY PASKUDNYfocker pisze: A Ty hit00r masz 35 lat i bawisz się jak przedszkolak w przedrzeźnianie. Żenuła.
Nie z tego modeluRobert pisze:Tioga.mentos pisze:Co to za mostek, nie Trek przypadkiem?
Na razie nie. Może jak znajdę fajny stalowy.mentos pisze:Nie z tego modeluRobert pisze:Tioga.mentos pisze:Co to za mostek, nie Trek przypadkiem?, nie chcesz go opylić?
Wisi ten Rocky za 3 tys na ebay. Ktos wziął na handel?
https://www.ebay.de/itm/Rocky-Mountain- ... ect=mobile
https://www.ebay.de/itm/Rocky-Mountain- ... ect=mobile
GT RTS3 ,Diamond Back Response Sport ,Kastle Randonne ,Marin Eldrige Grade ,Mammoth RC 201 ,Wheller 3600 ,Specialized S-Works M2 ,Merida Scultura 909, Cannondale Super V 2000 ,Soundance Titanal ,Cbike