Klein Rascal chyba około 90 roku może ktoś wie dokładnie.Fajna baza do zrobienia fajnego retro mtb
Rame wypolerowałem i tak wygląda
Klein Rascal
#1Masz problem ze swoim rowerem. Serdecznie zapraszam Serwis rowerowy Łódź ul Zapolskiej 31
tez jestem ciekawymekp pisze:A na nim co zawiśnie...
klein nie robił nic ze stali pod czym by się podpisał, ale brał stalowe widły od SPINNER'aRadziej pisze:Ten segmentowy Struts jakoś mi śrenio leży. Ktoś wie jaki oryginalny był w Rascal bo w temacie słabo się orientuję. Chyba nie alu Klein?
Wypadło mi to z głowy, chyba ten był na Spinnerze właśnie.YvesMoi pisze: klein nie robił nic ze stali pod czym by się podpisał, ale brał stalowe widły od SPINNER'a
Ten wideł też mi nie leżymusi być coś z alu albo amor ,osprzęt 73x sprawdzałem jest wkład pod xtYvesMoi pisze:klein nie robił nic ze stali pod czym by się podpisał, ale brał stalowe widły od SPINNER'aRadziej pisze:Ten segmentowy Struts jakoś mi śrenio leży. Ktoś wie jaki oryginalny był w Rascal bo w temacie słabo się orientuję. Chyba nie alu Klein?
Różowe Mag-i były w Kleinach.skolioza pisze:były nawet takie różowiutkie magi, chyba właśnie dla Kleina malowane (albo dla fata?)
co do osprzętu - ja bym tu butikowe 732/5 wsadził, z thumbami oczywiście!
Nie ma takiej możliwości. Raczej ktoś dostał samą ramę i dosztukował. Znaleźć czarny widelec do czarnego koloru żadna filozofia.piotrex pisze:W idelec ma kolor taki sam jak rama naklejki tange orginalne cholera wie czy nie od niego
Radziej może warto go wystawić na EBAY