UNIVEGA alpina S7.5
#1Witam przedstawiam niedawno zakupioną Alpinkę... Trochę zaniedbana, ale powoli odzyska blask... :)
Doskonale rozumiem Ciebie ... ja też tak miałem .... dopóki miałem mojego starego kompana Unibike Crossfire nie wiedziałem co to retroMTB ...w tym momencie dla Ciebie to blaty-sraty, canti-V-ki-pierdoły ...wiesz o tym, że masz sprzęt z duszą....ale, jak zawsze powtarzam ...Ci co piszą tu przede mną mają łeb na karku i wiedzą później jak Ci doradzić ze sprzętem...teraz ciesz się ..a później złapiesz bakcyla ;]suchy1704 pisze:Powiem tak, kiedyś miałem różne rowery przeważnie makrokesze... Byłem dzieckiem, takie cuda rodzice mi kupowali... Później miałem przerwe z jednośladami.... Pracowałem i mieszkałem później u gościa, który uprawiał kolarstwo szosowe, miał super kolarzówkę i pokój pełen pucharów... Sklep był daleko, miał stary rower MTB, ale jak wsiadłem na niego pierwszy raz, to zrozumiałem co to jest rower, a co pseudorower... :) Ta UNIVEGA poprostu jest super, bynajmniej dla mnie :)
PRZYNAJMNIEJ, na litość boską.suchy1704 pisze: Ta UNIVEGA poprostu jest super, bynajmniej dla mnie :)