Powstał jak większość moich rowerów z tego, co po szafach znalazłem - wyszło wg mnie nieźle. O kolorach się nie wypowiadam, bo to facetowi nie przystoi :P
fajne masz szafy w takim razie.focker pisze:Powstał jak większość moich rowerów z tego, co po szafach znalazłem - wyszło wg mnie nieźle.
to gdzieś w okolicach Wężowych na które nas zabrałeś w Pajęcznie?Znalazłem jakąś fotę "w akcji"
Ja bym postawił tezę że to jednak Trek przedłużył życie Kleinowi o te parę lat, który i tak był już w tarapatach finansowych. Może dlatego że kosmicznie drogie alu było trendy w przełomie lat 80/90 jako nowość to w drugiej połowie lat 90 było nieco passe jako zdecydowanie już mniej egzotyczny materiał. Nawet ładne malowanie i gładzenie spawów w topowych modelach nie pomogło w walce z tańszą konkurencją.focker pisze:W 1998r. Klein już był pod skrzydłami Wielkiego T.
Jak to się dla Kleina skończyło - wszyscy wiemy. Niemniej Trek pewnie już maczał palce w projektowaniu tego mojego "ekonomicznego" Kleina.
co taki skromny !!focker pisze:Sama tama to sporo 1500gr, wiec też szału nie ma jak na alu.